Shop
Ultimele 100 de articole

6 povesti care ne arata ca omenia n-a pierit – VIDEO

03 mai 2019, , Vizualizări:
omenia n-a pierit

Intr-o lume plina de haos, ura si razboaie, sunt oameni care ne arata ca omenia n-a pierit si faptele lor ne dau speranta unei lumi mai bune, in viitor.

Iata 6 povesti care ne arata ca omenia n-a pierit.

Ziua de nastere

Cand Hallee Sorenson, o fata diagnosticata cu autism, a implinit 18 ani, nimeni nu a venit la ziua ei. Verisoara sa, Rebecca, a postat pe Facebook o fotografie si si-a incurajat prietenii sa-i trimita fetei o felicitare cu ocazia zilei de nastere. In scurt timp, posta din Bangor, Maine, a fost suprasolicitata. Nu mai putin de 10.000 de felicitari, scrisori si colete au fost trimise pe numele fetei.

Reconstituirea

Scott Dunn a suferit un accident de masina grav cu doar cateva zile inaintea festivitatii de absolvire a liceului. Cand s-a trezit din coma, baiatul a aflat ca a ratat cel mai asteptat moment al vietii de licean. Imediat ce baiatul si-a revenit a fost invitat la scoala de catre directorul liceului care a hotarat sa-i faca reconstituirea festivitatii de absolvire.

Rasplata

Cand Woralop, 44 de ani, un om fara adapost din Thailanda, a gasit un portofel cu acte si bani, nici prin cap nu i-a trecut sa-l pastreze cu tot cu bani. A mers la politie si l-a predat. Astfel s-a aflat caportofelul apartinea proprietarului unei fabrici din localitate. Niity Pongkriangyos (30 de ani) n-a stat deloc pe ganduri si i-a oferit barbatului o slujba si o locuinta de serviciu.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.