Află câteva dintre cele mai ingenioase secrete din bucătărie și vei pregăti mai repede și mai simplu diverse preparate.
Cum separi rapid gălbenușul de albuș
Dacă ai probleme când spargi ouăle și nu reușești de fiecare dată să separi bine gălbenușurile de albușuri, există un truc foarte simplu pe care îl poți folosi. Sparge oul într-un bol și apropie de gălbenuș o sticlă de plastic goală și curată. Apasă sticla la mijloc, apoi slăbește strânsoare. Sticla va aspira pur și simplu gălbenușul înăuntru, iar albușul va rămâne în castron.
Pastele nu trebuie clătite
De cele mai multe ori, după ce fierbem pastele, în apă rămâne multă făină și suntem tentate să le clătim cu un jet de apă rece. Numai că acest lucru le schimbă gustul și textura. Cel mai bine este să pui pastele într-o tigaie unsă cu foarte puțin ulei și să le ții două, trei minute la foc potrivit. Excesul de apă se evaporă, dar pastele rămân calde și gustoase.
Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro
Cum poate fiecare ZODIE sa atragă mai mulți BANI? Iată cel mai eficient mod!