Shop
Ultimele 100 de articole

5 plante de apartament care absorb umiditatea din aer

27 martie 2021, , Vizualizări:
plante de apartament care absorb umiditatea

Oamenii nu sunt constienti in totalitate de abilitatile extraordinare ale plantelor de a crea in locuinta un microclimat excelent. Pe langa faptul ca plantele oxigeneaza atmosfera, exista si plante de apartament care absorb umiditatea in exces.

Iata 5 plante de apartament care absorb umiditatea din aer.

  1. Crinul pacii (Spathiphyllum)

spathiphyllum - sfatulparintlior.ro - pixabay_com -811383_1920

Se spune despre aceasta planta ca aduce fericirea si dragostea in casa. In plus, absoarbe umiditatea si distruge sporii de mucegai. Plantei ii place o temperatura de 18 grade Celsius.

  1. Arborele de cafea (Coffea)

Coffea - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - coffee-blossom-345710_1920

Exista peste 100 de tipuri diferite de arbori de cafea. Oamenii aleg, de cele mai multe ori, variantele Arabica sau Congoleza, insa productia poate incepe abia dupa 5-6 ani, de aceea este indicat sa cumperi o planta matura. Planta are nevoie de umbra si apa. Ea absoarbe excesul de umiditate si ofera un miros tropical minunat, mai ales cand este in floare.

Citeste si: Vampiri energetici. Plante de apartament si animale de care sa te feresti. Ce plante si animale sunt benefice in casa

  1. Mirt (Myrtus)

mirt - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - myrtle-1448289_1920

Planta este simbol al pacii si al placerii, iar in trecut se spunea ca este o planta sacra, care aduce tineretea inapoi, iar calatorilor le confera energie si buna-dispozitie. Si in zilele noastre se cunosc beneficiile acestei plante: frunzele si florile acestei plante ajuta la distrugerea microbilor din aer, contribuind la stabilirea unui microclimat sanatos in casa.

Urmareste acest video urcat pe canalul Youtube Sfatulparintilor

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.