22.02.2022. Zi palindrom unica in istoria omenirii. Moment de cotitura in destine - Pagina 2 din 3 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

22.02.2022. Zi palindrom unica in istoria omenirii. Moment de cotitura in destine

22.02.2022 Zi palindrom

22/02/2022 – Simbolul transmutarii

Desi apar multi 2 in aceasta data, reducand insumarea lor la o singura cifra (2+2+2+2+2+2=12; 1+2=3) ajungem la cifra 3. Iar 3 este o cifra simbol care directioneaza catre transcendenta interioara, spre egalitate. Toti suntem egali, toti mergem umar la umar, nimeni nu este mai bun decat oricine altcineva.

Cum marcam aceasta data? Sarbatorim alaturi de oamenii pe care ii iubim. Este o zi in care sa te reintalnesti cu cei care te fac sa te simti complet. Ia legatura cu acele persoane cu care nu trebuie sa te prefaci ca zambesti, cu care nu este nevoie sa mergi in varful degetelor ca sa nu deranjezi. Fii alaturi de oamenii langa care te simti in largul tau asa cum esti tu cu adevarat. Distreaza-te, razi! Trimite-i un mesaj unei persoane dragi pe care n-ai mai vazut-o de mult si cu care nu te poti intalni fizic.

Azi este o zi perfecta pentru brainstorming, pentru discutii si solutionari de probleme, pentru idei si planuri. Noteaza-ti fiecare gand, chiar daca poate parea fantezist!

Cum sa celebrezi 22/2/22

Specialistii spun ca ziua de 22 februarie 2022 va fi cea mai romantica zi din an. Caci numarul 2 este simbolul perechii. Numarul 2 simbolizeaza echilibrul, dualitatea, armonia. Energia lui este despre parteneriat, cooperare. Numarul 2 uneste prin gasirea unui teren comun. Cum canalizam aceasta energie? Incearca o sesiune in care sa iti scrii pe hartie planurile. Programeaza-ti cronometrul, astfel incat sa scrii necontenit vreme de 22 de minute. De asemenea, la ora 2:22 (sau 22:22) pot incepe o meditatie de vizualizare a lucrurilor pe care le vei implinite in viata ta. Nu doar ca vei avea claritate in ceea ce priveste dorintele tale, insa se deschide si calea catre transformarea lor in realitate.

Mai mult, fiind o zi asociata cu parteneriatul, este o perioada numai buna sa rezolvi conflictele cu persoana iubita, cu prietenii, cu rudele sau cu colegii. Foloseste-te de acest interval pentru a face echipe, pentru a lega relatii durabile.

Minutul de aur 22:22

In aceste zile fluxul de energie este foarte mare si va schimba umanitatea. Dupa aceasta data lume se va divide, iar schimbarea va fi individuala. Energia acestor zile este sub influenta cifrei 8 (intors este simbolul infinitului), cifra karmei, si cifra 2 cifra echilibrului (poate fi haos sau armonie). Fiti atenti la ganduri, fiti iertatori, calmi si iubitori. Minutul de aur 22.22 este minutul de deschidere al vectorului universal si este minutul care atinge cel mai profund Legea Atractiei Universale. Este minutul dorintelor. Ziua de 22.02.2022 este punct de cotitura a destinului. Toata lumea va avea ocazia sa atraga mari schimbari in viata sa. Fii atent la actiunile si gandurile din aceasta zi, caci datoriile karmice fie se anuleaza, fie se maresc. Abtine-te de la invidie, agresivitate, cuvinte jignitoare, gelozie!. Impaca-te cu ceea ce te lupti si nu accepti, cere iertare.

Te mai poate interesa: 22:22. Afla ce inseamna cand vezi aceste cifre

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 21/02/2022