Shop
Ultimele 100 de articole

10 secrete despre capuse pe care trebuie sa le stii! Afla cum sa eviti sa fii muscat

13 iunie 2019, , Vizualizări:
despre capuse

Boala Lyme si altele…

Boala Lyme este una dintre cele mai grave pe care le poate transmite o capusa, insa pericolele nu se opresc aici. Enervantele arahnide pot transmite 10 tipuri de boli diferite: febra patata a Muntilor Stancosi, babesioza, anaplasmoza, ehrlichioza etc. Tipul de boala depinde de tipul de capusa care te musca si sunt peste 800 de specii de capuse in intreaga lume.

E posibil sa nu te imbolnavesti

Nu intra in panica. Tu toate capusele sunt purtatoare de bacterii. Daca sunt indepartate cum trebuie, se reduc riscurile de a fi infestat cu ceva. De asemenea, riscul infestarii cu Boala Lyme creste semnificativ daca capusa nu este indepartata in 36 de ore.

Le plac cateii, dar si pisicile

Daca iti iubesti animalul de companie la fel de mult precum capusele, atunci utilizeaza zilnic zgarda anticapuse sau spray-urile repelent. In cazul pisicilor, cere sfatul medicului veterinar cu privire la substantele pe care sa le folosesti impotriva capuselor. Pisicile sunt mult mai sensibile la chimicale.

Atentie la glezne

Boala Lyme este transmisa, in general, de nimfele capuselor. Verifica des zona gleznelor caci nimfele sunt prea mici pentru a se ridica prea mult de la nivelul solului.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax