Shop
Ultimele 100 de articole

10 povesti uimitoare despre copii schimbati la nastere

09 iunie 2018, , Vizualizări: 557
minciuni dupa nastere - sfatulparintilor.ro - foter_com

In intreaga lume, multi copii au fost schimbati la nastere, provocand parintilor suferinte teribile. Situatiile de acest tip au avut loc din cauza unor greseli umane. Qbebe a realizat pentru tine un articol cu 10 povesti uimitoare despre copii schimbati la nastere.

 

1. Dimas Aliprandi si Elton Plaster

Acum ceva timp, doi barbati brazilieni, ambii in varsta de 25 de ani pe atunci au descoperit ca fusesera schimbati la nastere din greseala. Insa nu acesta este lucrul care face povestea lui Dimas Aliprandi si Elton Plaster unica. Cei doi au transformat trista poveste intr-una pozitiva, intrucat au decis sa-si uneasca familiile si sa devina o mare familie, fericita.

Atunci cand Dimas a inceput sa aiba indoieli referitoare la faptul ca parintii sai ar putea sa nu fie parintii sai biologici, i-a convins sa faca un test ADN si a platit pentru el. Parintii lui au acceptat si cand rezultatele au sosit, suspiciunile lui Dimas s-au adeverit. Asadar, cei pe care pana atunci ii considerase parinti biologici l-au ajutat sa-si gaseasca mama si tatal natural.

Dupa ce Dimas s-a intalnit cu adevarat sa familie, el si parintii adoptivi au acceptat propunerea familiei Plasters de a se muta cu totii la ferma parintilor biologici ai lui Dimas. Acum, cu totii lucreaza impreuna la ferma, ocupandu-se de cultivarea legumelor. Si sunt foarte fericiti.

`Asa ar trebui sa fie`, a spus tatal lui Elton. `Suntem cu totii impreuna si acum am doi baieti care traiesc si lucreaza aici`, a mai precizat domnul Plaster.

`Nu toata lumea poate spune ca are doua mame si doi toti si ca traieste impreuna cu ei`, a concluzionat mandru Dimas.

Citeste mai multe pe Qbebe.ro.

Cuvinte cheie:

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu