10 fotografii uluitoare lansate via internet - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

10 fotografii uluitoare lansate via internet

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » 10 fotografii uluitoare lansate via internet
fotografii uluitoare

De la expansiunea netului, o mare colecţie de fotografii şocante au fost lansate via internet pe zeci de mii de site-uri. În unele cazuri însă, este greu să realizezi dacă o fotografie lansată via internet este sau nu reală, având în vedere cât de uşor poate fi azi editată. Iată 10 fotografii devenite faimoase via internet precum şi povestea lor.

Fotografii via internet # 1:  Marea Groapă Albastră  (vezi VIDEO)

Marea Groapă Albastră se află în centrul barierei de corali din Belize. Marea Groapă Albastră are peste 300 de metri în diametru şi 124 metru adâncime. A devenit faimoasă datorită lui Jacques-Yves Cousteau, cel care a inclus-o în topul primelor 10 locuri perfecte pentru scufundări. În 1971, şi-a apropiat nava Calypso de groapă pentru a-i măsura adâncimea.

sfatulparintilor.ro_via internet - imbratisarea lui panda

Fotografii via internet # 2: Îmbrăţişarea ursului panda

După cutremurul care a zguduit Japonia în 2011, o mulţime de fotografii au circulat pe internet. Într-una dintre acestea un urs panda îmbrăţişa piciorul unui bărbat. Fotografia a fost prima oară publicată în ianurie 2006 în cotidianul chinezesc People’s Daily Online versiunea în limba engleză.

sfatulparintilor.ro - via-internet - grizzly - golf

Fotografii via internet # 3: Ursul la golf

În America de nord urşii grizzly se întâlnesc în Alaska, Canada de vest, Idaho, Montana, Washington şi Wyoming, până în parcul Yellowstone. Fotografia a fost făcută de Charles Lindsay la clubul de golf Yellowstone Club. Ursul a sărit peste gard speriind un grup de juucători de golf.

Fotografii via internet # 4: Munţi de bani (VEZI VIDEO)

Zhenli Ye Gon este un om de afaceri mexican de origine chineză, care a fost acuzat de trafic cu efedrină. În 2007 reprezentanţii legii din Mexic au găsit în casa lui Zhenli Ye Gon 207 milioane de dolari americani, 18 milioane de pesos mexicani, 200.000 de euro, 113.000 dolari Hong Cong şi o cantitate mare de bijuterii a căror valoare nu era cunoscută.

sfatulparintilor.ro_via internet - lup gigant

Fotografii via internet # 5: Lupul gigantic

Cel mai mare lup cenuşiu din America de Nord a fost omorât în Alaska pe 12 iulie 1939 şi cântărea aproape 80 de kilograme. În SUA se pot vâna legal lupi în Alaska, Montana and Idaho.

Te mai poate interesa: 13 imagini care demonstreaza ca te gandesti la prostii

Citeste continuarea: 1 2

Cuvinte cheie:
Data articol: 12/03/2022