Shop
Ultimele 100 de articole

07.07: semnificația acestei zile în numerologie

07 iulie 2018, , Vizualizări: 706
07.07
A șaptea zi din cea de-a șaptea lună a anului e încărcată de semnificații profunde în numerologie, așa că, dacă ești născută acum, destinul tău e unul special.
Află în rândurile de mai jos de ce consideră numerologii că 07.07 e unul dintre momentele de referință în istoria noastră, ce înseamnă dacă ești născută pe această dată și de unde provine semnificația deosebită a acestui număr incredibil de puternic.

07.07: de ce e una dintre cele mai puternice asocieri de cifre din numerologie

Dacă cifra 7 îți este asociată, mai ales în ceea ce privește numerele tale „îngerești” sau numărul vieții (aduni fiecare cifră din data nașterii tale până când obții una singură), ai foarte mare noroc: 7 reprezintă esența perfecțiunii în majoritatea culturilor și religiilor de pe pământ. Îi sunt asociate toate valorile pozitive existente, de la prosperitate, fericire, reînnoire spirituală și căutarea perfecțiunii.

Sunt numerologi care cred că cifra 7 e atât de puternică, încât reprezintă o conexiune cu universul nevăzut, cu cel aflat dincolo de noi.

Oamenii care au această cifră în calea vieții sau care sunt născuți într-o zi de 7 au posibilitatea de a transcede în această lume supranaturală din timpul vieții, în ei existând închisă capacitatea de a deschide ușa dintre cele două universuri. Se spune că un înger a poposit pe umărul tău stâng, te ghidează și nu se va mai îndepărta de tine dacă universul ți-a hărăzit cifra 7.
Citeste mai mult pe DivaHair.ro

Cuvinte cheie:

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu