Venus în Taur 16 martie – 11 aprilie 2023. Planeta iubirii revine acasă. Lux, opulență, dar și decadență... - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Venus în Taur 16 martie – 11 aprilie 2023. Planeta iubirii revine acasă. Lux, opulență, dar și decadență…

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Venus în Taur 16 martie – 11 aprilie 2023. Planeta iubirii revine acasă. Lux, opulență, dar și decadență…
Venus în Taur 16 martie – 11 aprilie 2023
Credit foto: Depositphotos.com

Din 16 martie până pe 11 aprilie 2023, pregătește-te pentru un tranzit senzațional al planetei iubirii, Venus,  acasă în zodiac Taur. Din 20 februarie, Venus este în Berbec, zodie care nu-i este neapărat pe plac. Berbecul este centrul orașului, pentru fata Venus. Condus de Marte cel focos, Berbecul este un tânăr înflăcărat, nerăbdător, impulsive, zgomotos. Imaginează-ți Mica Italie în anii 1950.

Venus nu se descurcă bine în această parte a orașului. Și, în timp ce planeta iubirii a făcut tot posibilul în ultimul timp să aducă frumusețea, farmecul și dragostea venusiană Berbecului, tranzitul său în Berbec este, în cele din urmă, superficial. Romantismul tinde să se simtă neplăcut, legăturile emoționale ușoare, vorbele fără substanță. În cele din urmă, planeta iubirii iese întotdeauna din aceste excursii în Berbec cu un toc rupt.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Dar acum, Venus se întoarce acasă în Taur, gata să facă o baie frumoasă, lungă, la lumina lumânărilor, în timp ce ascultă Suita pentru violoncel nr. 1 a lui Bach în sol major și savurează un pahar de șampanie. Taurul este tot ceea ce Berbecul nu este: stabil, luxos, senzual, sigur, determinat. Este ca și interiorul unei pietre brune minunate, calme, undeva pe o stradă mărginită de copaci de la țară, ferit de ”șarpele acid” al orașului.

Horoscop special: Stellium cu patru planete în Pești. Cum ne influențează energia visătoare a Peștilor până în 20 martie 2023

Ce să faci când e Venus în Taur

Pentru a ne alinia cu caracterul pământesc al lui Venus în Taur, ar trebui să ne gândim să ne angajăm în următoarele câteva săptămâni în activițăti de plantare, grădinărit, dar și în momente de plăcere precum masaj, spa, mâncare savuroasă sau un film bun.

Pe scurt, Taurul este despre lucrurile mai fine. Acest lucru are sens, având în vedere natura sa fixă ​​de Pământ. Aici avem un semn lumesc care nu se grăbește niciodată. Acest tempo este perfect pentru Venus, care trebuie să se simtă în siguranță ca să-și facă magia, ca să-și răspândească parfumul prin univers și pentru a ne aprinde încet dragostea și dorința. Acolo unde Berbecul este rapid, Taurul este lent. Și asta este cheia pentru ca Venus să înflorească în viața noastră.

Ar trebui, desigur, să fim puțin circumspecți aici și să vă oferim avertismentele care vin cu o Venus în Taur, cum ar fi: ferește-te de prea multe duminici leneșe care se întind până în miercuri, care se întind din nou până duminică. Reversul medaliei cu acest tranzit poate fi tendința spre lenevie, opulență și decadență. Venus în Taur poate, de asemenea, să crească nevoia de a primi asigurări în legătură cu sentimentele partenerului.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 15/03/2023