Shop
Ultimele 100 de articole

Venus, planeta iubirii, intra in FECIOARA din 21 iulie 2021! Punct de cotitura pentru relatii! STOP sau TOT INAINTE?

20 iulie 2021, , Vizualizări:
venus in fecioara - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - fantasy-3361332_1920

Venus in Fecioara. Zeita iubirii Venus intra in Fecioara incepand de miercuri 21 iulie si pana luni 16 august 2021. Venus este foarte importanta pentru noi intrucat ne arata cum sa dam si sa primim iubire, altora si noua insine. Energia ei ne calauzeste felul in care ne derulam relatiile, cu altii si cu noi insine. Daca Venus in Leu este stralucitoare, foarte vizibila si pretinde atentie si respect, Venus in Fecioara este foarte diferita! Ea ne arata acum un alt mod de a iubi si de a fi iubiti, absolut indispensabil…pentru ca ce ar fi lumea fara neobositele Fecioare la datorie, indiferent de tema datoriei si devotamentului lor?

Venus in Fecioara. Toata lumea vrea ca iubirea sa fie magica si stralucitoare ca in povesti, insa viata nu este un basm mereu.

Daca vrei ca relatiile sa iti functioneze pe termen lung, trebuie sa stii cum sa fii autentic clipa de clipa cu partenerul tau. Cand esti autentic esti iubit neconditionat, iar a-ti arata la modul concret faptul ca iti apreciezi si sustii persoana iubita este partea cea mai importanta dintr-o relatie.

Pentru multe semne zodiacale este dificil sa faca asta, cum ar fi pentru secretosul Scorpion. Fiecare zodie are zbaterile sale in acest sens. Din fericire, suntem recunoscatori ca din cand in cand Universul ne trimite un tranzit care ne arata exact cum sa fim autentici si practici in iubire. Acest tranzit este atunci cand Venus este in Fecioara. Cand Venus este in Fecioara, ea adora sa fie de ajutor.

Iata aici horoscopul general al saptamanii!

Venus in Fecioara este foarte implicata si ii pasa de altii.

Indiferent unde este Venus in harta ta natala, in saptamanile urmatoare vei simti ca esti mult mai dispus si disponibil sa iti oferi serviciile si sa fii de baza si alaturi de altii. Vei fi mult mai atent la nevoile nerostite si la dorintele altora. Si vestea buna este ca si altii vor fi la fel ! Venus in Fecioara ne atinge pe toti.

Venus in Fecioara poate fi mai neindemanatica in a-si arata iubirea dar iubirea ei este reala si foarte profunda, ei ii pasa cu adevarat de tot ce te priveste, iar in final, asta este ce conteaza.

Cuvintele ce definesc tot ce simbolizeaza Venus in vietile noastre sunt: iubire, dorinta, frumusete, pasiune, armonie, afectiune, sexualitate, creativitate, atractie, inspiratie, feminitate, estetica, imaginatie, apreciere, relatii. Planeta Venus are o energie exclusiv feminina, inclusiv in traditia asiatica unde este asociata cu energia Yin.

Venus in Fecioara. Venus este foarte preocupata sa fim fericiti.

Venus este despre romantism, iubire si echilibru. Ea se va concentra pe legaturile emotionale si casatorii, relatii de afaceri si de prietenie. Lui Venus ii place sa fie buna si blanda si sa faca oamenii fericiti. Cu toate acestea, Venus este planeta care ii invata pe oameni cum sa se iubeasca si sa se admire reciproc precum si sa iubeasca si admire lucrurile pe care le au.

Cand Venus se muta in Fecioara, incepe o perioada in care ne exprimam toata aceasta iubire – fara de care viata nu ar avea sens – prin gesturi practice, prin munca de detaliu pe care o facem pentru altii si pentru noi sau pur si simplu prin a fi acolo pentru cineva drag, de la o prezenta fizica, pana la un telefon sau o vorba buna.

Horoscopul dragostei saptamanal este aici.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.