Uranus retrograd 2022: 24 august 2022 – 22 ianuarie 2023. Transformări radicale și accelerate! La ce să ne așteptăm de la planeta rebeliunii? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Uranus retrograd 2022: 24 august 2022 – 22 ianuarie 2023. Transformări radicale și accelerate! La ce să ne așteptăm de la planeta rebeliunii?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Uranus retrograd 2022: 24 august 2022 – 22 ianuarie 2023. Transformări radicale și accelerate! La ce să ne așteptăm de la planeta rebeliunii?
Uranus retrograd 2022

Uranus, planeta revoluției și rebeliunii, intra în mișcare retrogradă  între 24 august 2022  și 22 ianuarie 2023.

Uranus retrograd 2022 – semnificații

Uranus este cunoscut ca planeta revoluției și a rebeliunii. Aduce schimbare la scară mare. Când este în Taur (semnul său cel mai puțin favorit), creează schimbări în jurul fundațiilor pe care ne-am construit viața. Structurile se prăbușesc, modul în care ne investim banii și ne aprovizionăm cu hrana este radical diferit de cel de până acum, iar relațiile evoluează și cresc în moduri cu totul diferite.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Uranus este singura planetă, în afară de Venus, care se află în rotație opusă Pământului. De aceea, retrogradul este o încetinire planetară care ne permite să înțelegem lucrurile la un nivel mai profund.

Soare în Fecioară 2022. 23 august – 22 septembrie. Impact asupra zodiilor cu Uranus și Mercur retrograde

Uranus retrograd 2022 – aspecte-cheie

26 august: Cuadratura între Venus în Leu și Uranus retrograd în Taur. Acest lucru ne va împinge să căutăm libertatea în parteneriatele în care nu suntem noi înșine.

5 noiembrie: Venus din Scorpion va forma o opoziție cu Uranus din Taur. Modul în care ne parteneriem și iubim va fi unic și prețios în această perioadă. Ne putem dori, de asemenea, libertate față cei cu care suntem în relații, ceea ce poate duce la despărțiri și zguduiri în chestiuni de dragoste.

8 noiembrie: Mercur din Scorpion va forma o opoziție cu Uranus din Taur. Acest lucru ne va permite să vedem și să înțelegem lucruri pe care nu le-am avut înainte.

9 noiembrie Soarele în Scorpion în opoziție cu Uranus retrograd în Taur. Acest lucru ne va da puterea de a ne identifica ca indivizi unici care suntem.

Luna nouă în Fecioară 2022. 27 august. Ghid de supraviețuire. Ce să faci și ce să nu faci!

Uranus retrograd 2022 – efecte

Semnele fixe îl vor simți cel mai mult pe Uranus retrograd. Aceasta înseamnă că zodiile Taur, Leu, Scorpion și Vărsător vor face schimbări majore de transformare care vor avea lumile zdruncinate în bine (deși nu se va simți așa la început).

Semnele cardinale (Berbec, Rac, Balanță și Capricorn) vor experimenta impulsuri în modurile în care se simt în siguranță – în special în sferele financiare și sociale ale lumii lor. Finanțele lor vor rămâne în flux, la fel și stabilitatea alianțelor lor.

Semnele mutabile precum Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești nu vor avea cu adevărat niciun efect sau replici din acest retrograd planetar. Ei vor avea de-a face cu o schimbare în modul în care procesează informațiile și se vor deschide către creștere. În general, vor fi cei mai puțin afectați de retrogradul lui Uranus.

sursa: astrology.com

foto: Depositphotos.com

Data articol: 23/08/2022