Triplu eveniment astral puternic! Ies schelete din dulap! Ce transforma in noi conjunctia Venus-Pluto in Capricorn? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Triplu eveniment astral puternic! Ies schelete din dulap! Ce transforma in noi conjunctia Venus-Pluto in Capricorn?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Triplu eveniment astral puternic! Ies schelete din dulap! Ce transforma in noi conjunctia Venus-Pluto in Capricorn?
conjunctia Venus-Pluto in Capricorn

Venus si Pluto se intalnesc in Capricorn. Si nu este o simpla conjunctie, ci vor fi trei. Prima, in 11 decembrie. Apoi in 25 decembrie, iar a treia in martie 2022. Trebuie retinut faptul ca aceste evenimente astrale aduc in prim plan evolutia individuala si colectiva. Iar ceea ce pare, la prima vedere, o problema, in final se va dovedi o oportunitate de a te debarasa de credinte vechi, care nu iti mai sunt de folos in noul context.

Ies scheletele trecutului din dulap

Venus in conjuctie cu Pluto in Capricorn este treaba serioasa. Venus este planeta iubirii si banilor. Pluto este responsabil cu puterea, cu umbra, cu sexul, cu schimbul de energie, cu moartea, cu toate lucrurile inconfortabile. Si mai avem si zodia Capricorn, responsabila cu statusul, securitatea, integritatea si karma. Ce ar putea iesi cand le combini pe toate trei? Si nu o data, ci de trei ori?

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Dupa cum ti-ai dat seama, in aceasta perioada cuvintele cheie vor fi iubirea, luptele pentru putere, latura intunecata a relatiilor. Pot aparea rupturi in cuplu, pot aparea “scheletele” trecutului in dulap. Poate karma isi va spune cuvantul.

Te mai poate interesa si: Horoscop eveniment: Venus intra in Capricorn pana pe 6 martie 2022! Schimbare PUTERNICA DE MACAZ in relatii si in dragoste! Cum iti influenteaza zodia?

Ce vrei cu adevarat?

In 11 decembrie 2021 avem prima conjunctie Venus-Pluto in Capricorn. Acesta este inceputul unei “frumoase prietenii”. Nu doar ca Venus si Pluto isi vor da mana aproximativ toata luna decembrie, insa – cum Venus isi va icepe miscarea retrograda in aceasta luna – vom inregistra trei conjunctii Venus-Pluto, ultima petrecandu-se in martie 2022. Conjunctiile Venus-Pluto se simt foarte intens, chiar si atunci cand dureaza trei zile. Doar ca acum vom avea o conjunctie lunga de trei luni.

Venus este despre sentimente, despre sine, despre experientele de viata. Vorbim aici despre valori, despre ce ne place si ce nu ne place, despre lucrurile si oamenii pe care vrem sa-i atragem in viata noastra. Cand Venus se intalneste cu Pluto, iese la lumina partea intunecata a lui Venus. Sentimente inconfortabile, neprocesate vor sa se faca auzite, vazute si intelese. Pluto cere adevar, cere dreptate. De aceea si aduce brutal la lumina revelatii dureroase. Cand Venus zice “Sunt OK!”, Pluto o contrazice “Nu, nu esti! Iti arat eu cum esti, de fapt”.

Ce vrei cu adevarat? Ce pretuiesti cu adevarat? Care este scopul tau? Care este adevarata ta identitate? Fii atent la aceste sentimente, caci acestea vor fi temele majore ale urmatoarelor trei luni!

Te mai poate interesa si: Horoscop special: Pluto DIRECT in Capricorn pana in 2021! Ce aduce zodiilor Lordul lumii subterane?

Ce facem cu “Umbra”?

Ne place sau nu, fiecare dintre noi are “Umbra” sa. Acea parte intunecata pe care nu o aratam lumii. Dar in aceasta perioada va iesi la suprafata. Vor aparea dispozitiile proaste, lipsa de incredere de sine, gelozia, posesivitatea, manipularea. Nu sunt excluse nici manifestarile abuzive fata de sine sau fata de alte persoane (consum de substante, certuri, violenta). Dar acest lucru nu este neaparat rau. Dimpotriva! Pluto te poate ajuta sa transcezi aceasta umbra si sa te transformi, asa cum un fluture iese din coconul sau.

Pentru acest lucru ai nevoie de pozitivitate, de iubire de sine, de incredere de sine. Fii recunoscator pentru ceea ce ai. Bucura-te de afectiunea prietenilor, a familiei, a oamenilor de incredere. Elimina asocierile negative, elimina comportamentele care iti fac rau!

Conjunctia Venus-Pluto creste dramatic nevoia de a fi iubit. Dar pentru a fi iubit si pentru a putea iubi, trebuie mai intai sa te iubesti pe tine insuti, sa te respecti si sa iti oferi caldura! Incearca sa nu-i mai manipulezi pe ceilalti. Incearca sa nu te tradezi pe tine insuti si nici pe cei din jurul tau! Legile karmei functioneaza foarte bine si totul se poate intoarce impotriva ta ca un bumerang.

Iesi din relatiile toxice, indiferent daca sunt profesionale sau amoroase. Evita persoanele din aturajul tau care au probleme cu abuzul de substante, care isi insala partenerii, care devin posesivi si infatuati. Tot acest anturaj iti poate face rau.

Surse: astrologyking.com, elsaelsa.com, astrobutterfly.com

foto: Depositphoto.com

Data articol: 08/12/2021