Solstitiul de vara 2022. IMPACT major pentru aceste 4 ZODII. Afla daca e si despre tine - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Solstitiul de vara 2022. IMPACT major pentru aceste 4 ZODII. Afla daca e si despre tine

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Solstitiul de vara 2022. IMPACT major pentru aceste 4 ZODII. Afla daca e si despre tine
Solstitiul de vara 2022 IMPACT

De obicei, solstitiul de vara se petrece intre 20 si 21 iunie, in sezonul Racului. In acest an, solstitiul se va petrece pe 21 iunie 2022. In timpul solstitiului de vara, soarele atinge cel mai inalt punct de pe cer (in emisfera nordica). Va fi cea mai lunga zi din an.

In astrologie, aceasta perioada este considerata una de noi inceputuri, de asezare in ordine a prioritatilor. Daca faci parte din zodiile Berbec, Rac, Balanta sau Capricorn dupa solstitiul de vara ai un singura optiune: actiunea!

Iata cum va influenta solstitiul de vara 2022 aceste PATRU zodii!

BERBEC

Acum este momentul sa acorzi mai multa atentie chestiunilor legate de casa si familie. desi s-ar putea sa nu sune a fi cel mai interesant lucru pe care sa te concentrezi, totusi, este locul in care vei vedea cea mai mare actiune. Pe masura se Soarele se va muta in cata a patra, lumea ta privata va fi luminata. Vei fi chemat sa iei inc onsiderare modul in care asiguri siguranta emotionala familiei. Mediul actual din casa se simte sigur? Daca nu, fa tot ce trebuie pentru a ajusta situatia. Iti petreci mult timp acasa, deci va trebui sa iti asiguri un mediu armonios.

RAC

Incepe zodia ta, ceea ce inseaman ca vei trai toate senzatiile, chiar mai mult decat de obicei. Pe masura ce Sorele trece in prima ta casa, a identitatii, vei simti un val de energie si vitalitate, iar dorinta ta naturala de a oferi confort emotional si siguranta va fi din ce in ce mai accentuata. De asemenea, poti incepe sa observi ca ti se acorda mai multa atentie ca de obicei. desi ai tendinta sa te feresti de lumina reflectoarelor, esti recunoscut pentru abilitatile tale de a avea grija de ceilalti. Desi s-ar putea sa te simti ca un magnet  care atrage persoane cu nevoi emotionale ridicate, asigura-te si ca te ocupi si de tine. Mai ales ca vor exista perioade in care sa starea de spirit ti se va schimba.

BALANTA

Este timpul tau sa stralucesti. Sezonul Racului difera total de sezonul tau, dar vei profita din plin de el ca sa dai lovitura din punct de vedere profesional. Pe masura ce Soarele se muta in casa a zecea a carierei, te poti astepta ca eforturile tale profesionale sa fie recunoscute. Acum este momentul perfect sa te lansezi intr-o afacere sau sa candidezi pentru un post superior sau, de ce nu, sa ceri o marire de salariu. Desi Aerul si Apa nu se combina forte bine, ai ocazia acum sa pui pe primul plan actiunile profesionale. Acolo unde simti sa faci ajustari, fa-le! Este important sa te simti confortabil la locul de munca.

CAPRICORN

Conexiunile romantice si relatiile cu ceilalti ocupa centrul atentiei tale in acest moment. Soarele trece prin casa a saptea. Deoarece Racul este semn opus zodiei tale, aceasta ernergie poate fi foarte diferita si, totusi, ciudat de familiara. Acum este momentul sa te familiarizezi din nou cu nevoiele tale emotionale in parteneriate. Si, in timp ce  ai tendinta sa nu iti exprimi sentimentele deloc sau sa fii foarte retinut, totusi intr-o relatie anume este foarte important sa spui ce simti. Indiferent daca vorbim de o relatie amoroasa, colegiala sau de afaceri, va trebui sa spui ce ai pe suflet pentru a putea merge mai departe in mai multa armonie.

sursa: elitedaily.com

foto: Depositphotos.com

Data articol: 18/06/2022