Soarele intră în Gemeni din 20 mai. Cum să lucrezi cu energiile sezonului Gemeni ca să-ți meargă din plin - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Soarele intră în Gemeni din 20 mai. Cum să lucrezi cu energiile sezonului Gemeni ca să-ți meargă din plin

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Soarele intră în Gemeni din 20 mai. Cum să lucrezi cu energiile sezonului Gemeni ca să-ți meargă din plin
Soarele intră în Gemeni din 20 mai
Credit foto: Depositphotos.com

Pe măsură ce Soarele intră în zodia Gemeni pe 20 mai, traversează Pleiadele, un grup de șapte stele care poartă o energie de vindecare vibrațională ridicată.

Pe măsură ce Soarele traversează aceste stele și le activează energia, deschide un portal care este transmis direct către Pământ și către inimile noastre, amintindu-ne să ne concentrăm asupra luminii, asupra tot ceea ce suntem recunoscători și asupra puterilor înnăscute de vindecare ale corpului nostru.

Pe măsură ce salutăm această incredibilă energie pleiadiană și pe măsură ce Soarele se instalează în zodia Gemeni, energia începe să se schimbe de la chakrele noastre inferioare la chakrele noastre superioare. Ne îndepărtăm de forțele întemeiate ale Sezonului Taur în forțele cerebrale pe care le aduce Sezonul Gemeni.

Gemenii sunt un semn de aer care susține comunicarea și exprimarea de sine. Pe măsură ce Sezonul Gemeni se desfășoară, devine un moment puternic pentru a lucra la exprimarea gândurilor și sentimentelor noastre, a împărtăși povestea noastră și a deveni un ascultător mai bun.

Horoscop special: Asteroidul înțelepciunii Pallas este retrograd în Scorpion din 16 mai 2024. 4 ZODII se confruntă cu propriile UMBRE

Energia Gemeni este, de asemenea, extrem de socială și este un moment grozav pentru a ne înconjura de suflete asemănătoare cu care putem să ne simțim și să creăm.

Conectarea cu ceilalți ne poate îmbogăți viața și sufletul, așa că fa o prioritate sub Soarele Gemeni să petreci timp cu prietenii sau să iei măsuri pentru a crea o comunitate în viața ta.

La niveluri mai profunde, Gemenii ne ajută, de asemenea, să construim o punte între sinele nostru uman și sinele nostru sufletesc.

Reprezentați de gemeni, unde unul dintre gemeni este nemuritor și celălalt muritor, Gemenii ne amintesc că suntem și oameni și suflet și că este important să cultivăm ambele părți a ceea ce suntem.

Uneori, partea noastră umană și partea noastră sufletească funcționează în tandem, dar alteori, poate fi greu pentru partea noastră umană să înțeleagă cu adevărat ce poate partea noastră sufletească.

Dacă te-ai chinuit să accepți evenimentele vieții sau să creezi un echilibru între oricare dintre aceste părți, s-ar putea să descoperi că Sezonul Gemeni iti aduce sprijinul și cunoștințele necesare pentru a aduce o armonie.

Ca semn de aer, energia Gemeni trimite mereu idei inspirate și momente cu bec prin undele de aer, așa că asigura-te că mintea ta este limpede și lipsită de vorbărie, astfel încât aceste inspirații să fie ușor de primit.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 18/05/2024