Soarele in conjunctie cu Nodul Nord in Taur. 13 mai 2022. CEVA se trezeste in tine! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Soarele in conjunctie cu Nodul Nord in Taur. 13 mai 2022. CEVA se trezeste in tine!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Soarele in conjunctie cu Nodul Nord in Taur. 13 mai 2022. CEVA se trezeste in tine!

Vineri 13 poate sa nu fie chiar asa o zi cu ghinion cum spun superstitiile. In 13 mai 2022, Soarele face conjunctie cu Nodul Nord al destinului, la 22 de grade in zodia Taur.

In fiecare an, Soarele se intalneste Nodul Nord al destinului pentru a ne reaminti de scopul nostru in viata si pentru a ne arata cat de aproape sau cat de departe suntem de ceea ce trebuie.

Acest tranzit nu vine neaparat cu o claritate, dar este un semnal de trezire. Fii atent la ceea ce te inspira, la ceea ce te atrage.

Soarele in conjunctie cu Nodul Nord in Taur – despre Soare

Soarele reprezinta vitalitatea, egoul constient, exprimarea de sine. Soarele reprezinta forta creatoare. Este asociat cu spontaneitatea si sanatatea. Soarele reprezinta scopul in viata, ceea ce marcheaza traseul fiecaruia in lume.

Soarele in conjunctie cu Nodul Nord in Taur – despre Nodul Nord

Nodurile lunare sunt legate de subconstient. Nodul Sud reprezinta motivatia subcontinentului care provine din trecut si care te face sa te agate de trecut. Nodul Nord reprezinta motivatia constienta a prezentului si viitorului, caracterizat prin dorinta de a face schimbarile adecvate in psihologia personala.

Nodul Nord in conjunctie cu Soarele aduce privilegii special sau un impuls pentru realizarile tale. Este ca si cum ai fi la locul potrivit la momentul potriv it. Ai avea acces considerabil in locuri cu omanie importanti care te pot ajuta sa faci bani.

Soarele este o planeta benefica asa ca este posibil sa primesti ajutor suplimentar pentru a asigura o dezvoltare suficienta a egolului tau. Figurile masculine, inclusive tatal, sunt conduse de Soare. Prin urmare, cand Soarele este in conjunctie cu Nordul Nor, este posibil ca legaturile cu persoanele masculine din viata ta, mai ales tatal, se intensifica.

Exprimarea de sine poate fi acceptata mai usor de catre ceilalti, fapt ce te incurajeaza sa vorbesti mai mult. Dezvoltarea potentialului tau de conducere, creativitatea si atingerea scopului sufletului tau vor fi mai aproape de a deveni realitate gratie acestei conjuncture astrale. Invata sa te bazezi mai mult pe tine in acest sens.

Soarele in conjunctie cu Nodul Nord in Taur – piatra norocoasa

Piatra norocoasa pentru aceasta intalnire dintre Soare si Nodul Nord in Taur este Piatra soarelui. Asemenea Soarelui, Piatra soarelui inalta spiritual si promoveaza claritatea si autoimputernicirea. Ajuta la curatarea energiilor negative si permite adevarului tau sa iasa la suprafata. Pentru cei carora le este gru sa spuna NU altora, Piatra soarelui este tot ce trebuie pentru mai mult curaj si independenta.

Piatra soarelui aduce demnitate si elimina energiile negative, dand voie optimismului sa straluceasca molipsitor.

surse: astrobutterfly, astromatrix.org

foto: Depositphotos.com

Data articol: 10/05/2022