Semnificatiile spirituale ale Lunii noi in Berbec. Cum sa lucrezi cu energia Lunii - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Semnificatiile spirituale ale Lunii noi in Berbec. Cum sa lucrezi cu energia Lunii

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Semnificatiile spirituale ale Lunii noi in Berbec. Cum sa lucrezi cu energia Lunii
Semnificatiile spirituale ale Lunii noi in Berbec

Primavara si-a intrat in drepturi pe deplin, iar inceputul lunii aprilie ne aduce o puternica Luna noua in Berbec. Spunem puternica deoarece semnificatiile sunt multiple si pe mai multe paliere. Este prima Luna noua de la inceputul Noului an astrologic. Este prima Luna noua din an care va fi dublata de o alta, la finalul Lunii aprilie. Acesta a doua Luna noua, denumita si Luna noua neagra, a “umbri” Soarele intr-o eclipsa partiala. Iar intre cele doua luni noi exista un potential puternic de a-ti urmari ambitiile si telurile.

Luna noua – un nou inceput

La modul general, Luna noua reprezinta inceputul unui nou ciclu lunar. Din punct de vedere spiritual, energia este concentrata pe o “resetare” a mintii, sufletului si corpului. Din punct de vedere astrologic, vorbim despre inceputul unor proiecte noi, formarea unor relatii noi, lasarea in urma a lucrurilor care fie nu-ti mai folosesc, fie te ancoreaza inutil in trecut. Luna noua aduce acea “curatenie” care te repozitioneaza spre resetarea intentiilor, restabilirea telurilor.

In mod particular, aceasta Luna noua in Berbec, cum spuneam, la inceputul noului an astrologic, este despre onorarea sinelui. Berbecului nu prea ii pasa de ceilalti. Este un semn de Foc, primul din zodiac, si concentrat foarte mult pe sine. Berbecul este manat de dorinta de a conduce, de a performa, de a avea success. Iar energia Lunii in aceasta zodie inspira la nivel colectiv sa faci acelasi lucru. Sa iti explorezi nevoile sa te pui, la modul cat mai egoist posibil, pe primul loc in prioritatile tale.

Te mai poate interesa si: Prima Luna noua a Noului an astrologic. Ritualuri de purificare. Ce trebuie sa faci si de ce!

Semnificatiile spirituale ale Lunii noi in Berbec

Zodia Berbec, semn de Foc cum spuneam, este foarte activa. Ii place sa-si asume riscuri si, mai ales, sa mearga eliminand indoiala de sine. De aceea acesta Luna noua din 1 aprilie 2022 seteaza terenul pentru toata lumea sa-si reorganizeze viata prin imbunatatirea stimei de sine si prin setarea unor obiective ferme. Dar, ca asa ajungi aici, trebuie sa stii foarte clar ce vrei si ce ai nevoie. Ca sa pornesti la drum, trebuie sa stii unde vrei sa ajungi.

Berbecii nu se tem de limite, au mintea deschisa, renunta la inhibitii, si se arunca direct cu capul inainte, asa cum berbecii o si fac in realitate. Aceasta Luna noua iti da posibilitatea sa apesi pe butonul de “reset”, sa-ti reorganizezi pasiunile. Cu atat mai mult cu cat Luna noua in Berbec va fi in sextil cu Marte, planeta actiunii, dar si Saturn, planeta muncii din greu. Aliniamentul  planetar promite o mare recompense. Cu conditia sa fii tot timpul cu ochii pe premiu sis a nu abandonezi barca din cauza nerabdarii. La final, abundenta va gasi calea spre tine.

Citeste si: Luna noua in conjunctie cu Mercur si Chiron. IMPACT major pentru zodii!

Cum sa lucrezi cu energia Lunii

Fiind vorba de o Luna noua intr-un semn de Foc, medidatiile care au la baza focul te ajuta sa iti cresti increderea de sine. Aprinde o lumanare si priveste-i intens flacara arzand. In acelasi timp, seteaza-ti in minte intentiile si rosteste mantre despre ceea ce iti doresti. Si nu uita sa fii rabdator cu cei din jur si cu tine insuti.

Sursa: bustle.com

foto: Depositphotos.com

Data articol: 30/03/2022