Revolutionarul Uranus iese din retrograd! Se activeaza Nodul Lunar Nord. Ce energii se elibereaza? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Revolutionarul Uranus iese din retrograd! Se activeaza Nodul Lunar Nord. Ce energii se elibereaza?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Revolutionarul Uranus iese din retrograd! Se activeaza Nodul Lunar Nord. Ce energii se elibereaza?
Uranus iese din retrograd

Revolutionarul Uranus a fortat un calm inconfortabil cand a intrat in retrograd pe 19 august 2021, ceea ce ne-a impiedicat sa facem schimbarile importante pe care le simteam ca se produc  in adancul nostru.

Dar acum, cand Uranus devine direct pe 18 ianuarie 2022, toate acele indemnuri pe care le suprimasem pentru acea vreme vor erupe la scara personala si globala.

Uranus este planeta socurilor si surprizelor, dar a fost inhibata in timp ce era in miscare retrograda. A fost o perioada de relativa liniste. Dar atunci cand este directa putem experimenta atat idei si evenimente stralucitoare, cat si tulburatoare.

Uranus in Taur reprezinta evenimente bruste si neasteptate, inclusiv modalitati revolutionare de a gestiona si de a face fata banilor, atat la nivel national, cat si la nivel mondial, pe care le-am vazut in timpul sau in aceasta zodie. Deci, daca tu crezi ca ultimele cinci luni au fost haotice, nu ai vazut inca nimic.

Toate acestea fac parte din vremurile de transformare in care traim si, oricat de infricosator ar fi, o astfel de schimbare este necesara pentru a redirectiona umanitatea catre un viitor mai bun. Pregateste-te. Incepem!

Citeste si: Horoscop special: Rebelul si socantul Uranus iese din retrograd in Taur din 18 ianuarie 2022. Ce iti aduce planeta libertatii in actiune?

Activarea Nodului Nord

Odata iesit din retrograd in Taur, uranus activeaza Nodul Nord, intrat si el in Taur. Pregateste-te de schimbari bruste, anunturi neasteptate, revelatii care iti pot intoarce viata cu susul in jos. Unele schimbari te pot soca insa, daca esti cinstit cu tine insuti, iti vei dea seama ca, de fapt, toate acestea te deblocheaza. Te-ai complacut in unele situatii care te-ai tinut prea mult pe loc.

Nodul tau Nord arata directia pe care ai nevoie sa o urmezi ca sa pasesti pe un teren total nou pentru a creste, a te dezvolta, a curata mosternirile vechi, consecintele actiunilor gresite din trecut si a sustine sufletul sa evolueze si sa se descotoroseasca de balastul trecutului. Iti arata unde nu ai experienta si unde ai nevoie sa sari in necunoscut ca sa inveti acolo sa inoti! Aceasta este directia pe care trebuie sa o iei daca ai de invatat ceva nou, daca vrei sa simti ca evoluezi si ca ai realizari.

Te mai poate interesa: TU unde ai Nodurile Lunare la nastere si ce spun despre SOARTA TA? Nodurile Lunare inseamna destin. De unde venim, de ce, unde ne ducem?

Uranus isi va incheia calatoria in Taur in aprilie 2026!

La acel moment cu siguranta te vei uita in urma si vei reflecta la schimbari pe care le-ai facut in viata ta ca sa iti cultivi mai multa sau o alta forma de securitate si confort dar dinspre INTERIOR spre EXTERIOR. Planul financiar este unul preferat de Uranus in tranzitele sale prin Taur de-a lungul istoriei. Uranus in Taur este despre schimbarea felului in care folosim banii si bunurile luate cu bani, ca simbol al stabilitatii vietii de zi cu zi.

Tot ce poti face este sa fii informat despre ceea ce urmeaza si sa inveti sa te astepti la neasteptat. Flexibilitatea este cuvantul de baza al acestei perioade pana in 2026 si vei vedea ca va trebui sa te adaptezi nu la o schimbare ci la mai multe care vin in cascade. Toata lumea va fi la fel de atinsa pentru ca este vorba de schimbari la nivel global, deci nimeni nu e singur. Impreuna va trebui sa cream noi abordari financiare si ceva mai bun pentru viitor.

Foto: Depositphotos.com

Data articol: 17/01/2022