Pluto, planeta mortii si a nasterii, iese din retrograd! Cum iti afecteaza VIATA mersul DIRECT al lui Pluto in Capricorn, din 6 OCTOMBRIE 2021? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Pluto, planeta mortii si a nasterii, iese din retrograd! Cum iti afecteaza VIATA mersul DIRECT al lui Pluto in Capricorn, din 6 OCTOMBRIE 2021?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Pluto, planeta mortii si a nasterii, iese din retrograd! Cum iti afecteaza VIATA mersul DIRECT al lui Pluto in Capricorn, din 6 OCTOMBRIE 2021?
pluto direct in capricorn

Ziua de miercuri 6 octombrie 2021, este importanta din punct de vedere astrologic. Pluto, planeta-simbol a mortii si a nasterii, intra in miscare directa in zodia Capricorn. Daca in ultimele 5 luni Pluto retrograd ne-a dat posiblitatea sa l ucram la umbra subconstientului nostru, atunci cand este in miscare directa, Pluto vrea sa constientizam transformarea interioara si sa o aratam si la exterior.

Pluto a facut parte dintr-o conjunctura tumultoasa a anului 2021, iar acum pare ca furtuna se potoleste. Vom merge cu toate inainte, pe drumul care ne-a fost predestinat. Nu va fi usor, dar timpul vindeca ranile, chiar si cele mai profunde.

Video 17 Sfatulparintilor.ro: Esti blocat in viata ta? Nu stii incotro sa o iei? Afla de ce

Ce se schimba?

Pluto este planeta nasterii, mortii, regenerarii si este una din planetele indepartate ale sistemului solar, de aceea din unele puncte de vedere, influenta sa nu este foarte mare. Totusi, asa cum se intampla cu planetele indepartate, puterea sa se simte foarte mult in interiorul persoanei. Cumva ceva se schimba in felul in care gandesti, simti si dupa aceea abordezi anumite aspecte din viata ta!

Pluto este acum o noua planeta pe care o vedem, in sfarsit, iesind din sezonul retrograd in care am fost tinuti in aceasta vara si in care multe planete au cauzat haos in vietile multora dintre noi.

Am fost cu totii sub energia lui Pluto retrograd inca din 27 aprilie 2021. Cand o planeta este in miscare retrograda, exista o perioada numita DE UMBRA inainte si dupa, pana cand se regleaza schimbarea sensului miscarii. Energiile se schimba repede dupa ce se termina retrogradul, insa vedem efectele concret dupa o perioada de timp, nu foarte mare.

Pluto nu este planeta favorita a tuturor pentru ca guverneaza moartea si renasterea. El este regele finalurilor subite, iar in timp ce Uranus favorizeaza schimbarea, chiar brusca, Pluto este mai putin lipsit de tact si pur si simplu va scoate din vietile noastre oameni si situatii fara avertisment.

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 5 octombrie 2021

Pluto nu se joaca

El nu crede in sanse oferite la nesfarsit si, in timp ce aceasta energie poate fi dificil de gestionat, este totodata si necesara ca sa putem merge mai departe.

Daca anul 2021 a avut o tema, aceasta a fost totala renastere, lasand in urma vechiul si incepand o cu totul alta viata. Specialistii in numerologie spun ca cifra 4 este simbolul spiritualitatii, al conectarii cu macrocosmosul si mostenirea spirituala. Cifra 4 reprezinta ordinea, responsabilitatea, stabilitatea, familia, casa, manifestarea, conversatia, pacea, realitatea fizica, solutiile practice. In 2021 investeste in crearea unei fundatii solide pentru un succes de durata, securitate.

Acest an a avut din start garantia de a se termina diferit decat a inceput.

Si desi in general este mai mult o vorba, anul acesta este concret despre asta. Pe masura ce anul se indreapta spre finalul sau si incepem deja sa ne gandim la sarbatorile de iarna si la Anul Nou, este aproape ca o garantie ca cine iti va fi alaturi cand incepe 2022 nu este la fel ca in 2021. Si asa este si firesc. Oamenii care iti sunt alaturi la final de an, desi fizic sunt aceiasi, s-au schimbat puternic in interior. Ceva din ei s-a schimbat definitiv, ceea ce inseamna o moarte pentru o renastere.

Aceste ultime luni de intensa astrologie au avut menirea sa ne schimbe vietile, aproape apasand pe butonul de reset, pentru a pune lucrurile clare si la punct in domeniile in care am tot muncit in ultimii ani. 2021 este un an in care nu doar spunem ca totul va fi bine, ci chiar sa devenim mai buni.

RUNE pentru zodii, mesaj luna octombrie 2021. Adevaruri de la pietrele mistice

Citeste continuarea: 1 2

Cuvinte cheie:
Data articol: 04/10/2021