Conjunctie VENUS si CHIRON -15 mai 2022. Vindecarea pe care o astepti pentru inima ta! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Conjunctie VENUS si CHIRON -15 mai 2022. Vindecarea pe care o astepti pentru inima ta!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Conjunctie VENUS si CHIRON -15 mai 2022. Vindecarea pe care o astepti pentru inima ta!
VENUS si CHIRON

Duminica, 15 mai 2022, Venus si Chiron fac conjunctie la 14 grade in Berbec. Venus este despre sentimente si despre cum relationezi cu altii. Chiron este vindecatorul de rani. Rolul lui Chiron este sa faca o punte intre dorinte pentru a te simt intreg. Dar, pentru a se ajunge aici, Chiron va aduce la suprafata tot ce ai reprimat, tot ce ai ascuns, tot ce n-ai constientizat ca simti.

Cand ranile emotionale trec din subconstient in constient, aduc durere. Dar, aceasta durere face parte din procesul de vindecare si nu poate fi evitata.

Conjunctia lui Venus cu Chiron este sansa ta de vindecare, asa ca accepta-ti  sentimentele, fii mai intelegator, si lasa loc iubirii in viata ta.

Venus este planeta iubirii, a relatiilor, a tot ce pretuim la nivel personal. Venus este tot ceea ce este important pentru tine.

Chiron este cheia zodiacului. Cand Chiron face orice aspect astral cu o alta planeta, el “descuie” secretele pe care le detine si releva ceva ce a fost ascuns sau inteles gresit.

Chiron este totodata si podul zodiacului pentru ca el leaga planetele vizibile (de la Mercur pana la Saturn) de planetele transpersonale, invizibile (Uranus, Neptun, Pluto).

Chiron releva (cheia) si transcende (podul).

De fapt, Chiron are trei functii in astrologie:

  1. Mai intai, el ne face constienti de ceea ce ne doare si aduce aceasta durere la suprafata. Este faza vindecatorului ranit. 
  2. Chiron vindeca rana. Poate ca esti familiar cu termenul de „criza de vindecare”. Ea se intampla NUMAI DACA devenim constienti de rana noastra. Daca rana ramane ascunsa in subconstient, vindecarea nu poate avea loc. 
  3. Chiron transforma rana intr-un dar. Dupa ce rana a fost vindecata, ea poate, in sfarsit, sa isi arate cadourile pe care le tine pentru noi. Rusinea se transgorma intr-o incredere linistita. Furia se transforma in pasiune. Lipsa de valoare de sine devine maturitate emotionala.
VENUS si CHIRON

Ca sa gasesti cadourile conjunctiei dintre Venus si Chiron:

  1. Deschide-ti inima, treci de zidurile pe care ti le-ai facut candva ca sa nu mai suferi – foloseste orice oportunitate ca sa fii vulnerabil
  2. Priveste-ti rana, vezi ce te doare, vezi de cand doare si vindeca ce este deteriorat in sufletul tau.
  3. Simte cum cicatricea devine ceva frumos si cum frica ta devine iubire.

Citeste si: Horoscop special: VENUS in energicul BERBEC, 2-28 mai 2022. Dragoste in flacari, cu nabadai sau stilul smuls?

Venus in conjunctie cu Chiron – vindecarea ranii, vindecarea inimii

Ce ar trebui sa faci cand Chiron este in conjunctie cu Venus, planeta iubirii?

Maica Tereza a spus cel mai bine:

„Am descoperit acest paradox, daca iubesti ce te doare pana doare, nu va mai fi durere ci doar mai multa iubire”

Atunci cand majoritatea avem o durere, un esec, noi ne oprim la faza „pana doare”. In loc sa te scufundam in durere, sa o simtim, sa o acceptam si imbratisam, sa ne deschidem inima in fata ei, noi incercam sa o infundam in adancuri si sa ne inchidem in fata ei.

La un nivel mai profund, noi stim ca iubirea este raspunsul, totusi ne oprim sa ajungem la ea si ne mentinem in frica, netrecand de ea.

Devenim foarte ocupati ca sa nu mai fie nevoie sa ne gandim la ea. Sarim dintr-un job in altul, dintr-o relatie in alta. Luam cardul de credit si ne ducem la cumparaturi. Mancam in exces sau bem in exces – facem orice in loc sa simtim durerea.

Venus in conjunctie cu Chiron – alegand iubirea in locul fricii

Te-ai intrebat vreodata ce te face sa te opresti chiar inainte de a avea curajul sa iti deschizi inima in fata iubirtii ? Ce te face sa iti fie asa de frica de suferinta ?  

Ne temem ca ce iubim va fi luat de la noi, ne temem sa nu mai suferim ca atunci cand s-a intamplat prima data. Suntem in permanenta stare de stres, prea infricosati sa nu pierdem ce avem, prea infricosati sa intram in contact cu inimile noastre.

Vestea buna este ca Venus in conjunctie cu Chiron te va ajuta sa intri in contact cu inima ta ca sa vindeci ce a durut candva.

Chiron nu iti va da o pilula magica pentru a vindeca ce a fost vatamat ca si cum nu s-ar fi intamplat vreodata, dar iti va arata cum sa iubesti ca sa strapungi frica si sa simti dragostea cu adevarat. Sa poti iubi si ce a durut.

Procesul poate sa nu fie usor, dar sigur merita.

Chiron iti va arata mai intai ce este adanc ingropat in inima ta – binele, raul, uratul.

Asta inseamna ca poate fi nevoie sa recunosti ca ceva inca doare. Ca exista inca unele lucruri ramane nerezolvate pe un anumit subiect de viata sau pe o anumita relatie. Ca inca exista unele rani de vindecat.

A ignora sentimentele ranite nu este o optiune.

Aceste trairi au nevoie de o confruntare directa, chiar daca doare.

De fapt, a tine de ce iti cauzeaza durerea garanteaza suferinta si mai mare in viitor – pentru ca emotia negativa neconfruntata va deveni captiva in psihicul tau si va deveni si mai greu de vindecat.

Nu te preface in continuare, confrunta si vei reusi !

Ai nevoie sa iti privesti in fata emotia negativa ca sa nu iti mai controleze si domine viata.

Nu rata nici: Chiron in Berbec 2022. Rana de identitate doare cel mai tare ACUM! Cum sa o depasesti

Citeste continuarea: 1 2

Cuvinte cheie:
Data articol: 12/05/2022