Mercur in Rac 2022. Ce inseamna atunci cand planeta comunicarii intra in casnicul si sensibilul Rac? Atentionari! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mercur in Rac 2022. Ce inseamna atunci cand planeta comunicarii intra in casnicul si sensibilul Rac? Atentionari!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Mercur in Rac 2022. Ce inseamna atunci cand planeta comunicarii intra in casnicul si sensibilul Rac? Atentionari!
mercur in rac 2022 - sfatulparintilor.ro - Depositphotos_105279072_L

Mercur paraseste zodia Gemenilor si intra in iubitorul si sentimentalul Rac. Drept rezultat, totul se muta pe inima. Cand Mercur este in Rac beneficiezi de o altfel de comunicare, mai subtila, bazata pe intuitie si emotie. Racul este un semn mut, pentru ca apartine semnului Apa. Prin urmare, te poti astepta la o dificultate in a vorbi in cuvinte, dar cand “vorbesti” cu inima nimic nu e inteles gresit.

Mercur in Rac: 5 -18 iulie 2022

Desi perioada lui Mercur in Rac este scurta, efectele se vor simti negresit. Racul este unul dintre cele mai sensibile semne zodiacale, mai ales cand vine vorba despre prezenta lui Mercur aici. Totul capata un inteles mai profund. Lucrurile devin mai serioase, fata de cand Mercur este in Gemeni si toata lumea are chef de barfe. Racul iubeste toate lucrurile care au legatura cu casa, cu radacinile, asadar te poti simti mai nostalgic, mai atras de persoanele care te fac sa te simti iubit, in siguranta.

Cu Mercur in Rac nu simti nevoia sa-ti faci prieteni noi. Ci mai degraba sa petreci timpul in compania rudelor si a prietenilor vechi. Este momentul in care vrei sa vezi ce mai face fiecare, cum o mai duc si sa reactualizezi cumva informatiile despre ei.

Mercur in Rac 2022 – Nostalgie cat cuprinde

Mercur in Rac aduce amintirea vremurilor de demult. Racului ii place foarte mult sa priveasca inapoi. De aceea este posibil sa simti nevoia sa reflectezi asupra copilariei, pentru a intelege ce se petrece acum. Poate ca ai nevoie sa procesezi si sa vindeci acum rani emotinale din trecute. Poti redescoperi pasiuni din copilarie pe care le-ai uitat.

Poate iti va face bine sa rasfoiesti albume vechi de fotografii sau albumele de absolventa, pentru a intra in conexiune cu tine de odinioara.

Mercur in Rac 2022 – Avertisment

Stim ca acest tranzit ne face pe toti sa ne simtim putin mai sensibili, dar asta inseamna si ca ai putea lucrurile mai personal decat alta data. La cea mai mica critica sau comentariu poti reactiona mai artagos. De aceea, Mercur in Rac este o perioada propice sa exersezi trasarea unor anumite limite atat pentru tine, cat si pentru ceilalti. Trebuie sa iti “reglezi” propriile limite.

Mercur in Rac prilejuieste cel mai puternic contact cu “EUL” fiecaruia dintre noi. E o oportunitate grozava pentru a te ocupa de relatiile apropiate, pentu a stabili conexiuni mai profunde cu cei dragi. Nu ai la dispozitie decat doua saptamani, pentru ca Mercur se va muta, in 18 iulie, in Leu.

sursa: refinery29.com

foto: Depositphotos.com

Data articol: 30/06/2022