Marte in Gemeni 2022: 20 august 2022 – 25 martie 2023. 7 LUNI de analize intense, de confuzie si de oportunitati! Ce avem de facut? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Marte in Gemeni 2022: 20 august 2022 – 25 martie 2023. 7 LUNI de analize intense, de confuzie si de oportunitati! Ce avem de facut?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Marte in Gemeni 2022: 20 august 2022 – 25 martie 2023. 7 LUNI de analize intense, de confuzie si de oportunitati! Ce avem de facut?
Marte in Gemeni 2022

Din 20 august 2022 pana in 25 martie 2023, planeta actiunii, Marte, va calatori pentru o perioada neobisnuit de lunga prin semnul de Aer Gemeni. Marte petrece, de obicei, aproximativ doua luni in fiecare zodie, dar, din cauza miscarii retrograde dintre 30 octombrie 2022 si 12 ianuarie 2023, vom avea o calatorie prelungita. Una care, probabil, ne va exploata in marea varietate a talentelor noastre. Dar ne va lasa in dubii cu privire la modul in care le folosim.

Citeste in continuare cum Marte in Gemeni 2022 si Marte retrograd 2022, te vor afecta pe tine si pe cei din jurul tau.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Marte in Gemeni 2022 – informatii de baza

Daca Soarele reprezinta identitate, atunci Marte este ego-ul brut, care te determina sa evoluezi, sa excelezi si sa-ti urmaresti ambitiile. Numit dupa zeul razboiului si al cuceririlor, Marte cauta victoria si prospera in conflicte relationale si catarsis sexual. Marte guverneaza Berbecul si Scorpionul. Pozitia sa in harta ta natala, dezvaluie unde sunt individualitatea si puterea ta. Cu Marte in actiune nu e neaparat vorba despre egoism. Uneori, este nevoie de un razboinic pentru a-i apara pe cei dragi sau pentru a lupta pentru ceva care conteaza. Marte conduce, actioneaza. Dintre toate planetele, Marte se interactioneaza cel mai mult cu corpul tau fizic, ca un vas al creatiei si distrugerii.

Pe masura ce Marte se misca prin zodiac, acesta intra in ciocniri si aliante cu alte planete, declansand adesea conflicte cu autoritatea (Saturn) sau furnizand motivatie pentru vise abstracte (Neptun). In mod firesc, galopeaza prin semne precum Berbecul si Capricornul, inspirand la actiune si leadership. Si se straduieste sa gaseasca un loc in semne hiper-relationale precum Balanta si Pestii. Dar ce se intampla cand luptatorul cu premii intra in taramul Gemenilor? Vom afla in continuare!

Marte in Gemeni 2022 – actiune cu bataie lunga

Cand planeta actiunii decisive intra in semnul dualitatii, se simte ca si cand fiecare cale este brusc impartita. Gemenii este un semn de aer mutabil, fara identitate sau scop. Cand Marte intra in Gemeni, poate explora o gama larga de talente, optiuni si posibilitati. Dar cu aceasta alegere vine indecizia, ambiguitatea si paralizia. Ca si cum ai vrea sa alegi un film pe un canal de streaming si pana sa te hotarasti ce sa urmaresti iti piere cheful.

Gemenii ne conduc experienta directa: oamenii, stimulii si zgomotul social din jurul nostru. Acesta nu este un semn cunoscut pentru perspectiva sau intelepciune. Cand planeta ego-ului intra intr-un zona atat de neclara, ideile cuiva devin credinte pentru care merita sa lupti.

Citeste si: Cele mai fidele semne zodiacale. Cat de loiala e zodia ta?

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 17/08/2022