Luna plină în Leu. 5 februarie 2023. Semnificație spirituală. Ești mândru de locul în care ești? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Luna plină în Leu. 5 februarie 2023. Semnificație spirituală. Ești mândru de locul în care ești?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Luna plină în Leu. 5 februarie 2023. Semnificație spirituală. Ești mândru de locul în care ești?
Luna plină în Leu 5 februarie 2023
Credit foto: Depositphotos.com

Luna Plină a Leului sosește pe 5 februarie 2023. Ea poartă o vibrație centrată pe inimă care ne poate inspira încredere și ne poate ajuta să mergem înainte.

Leul este adesea asociat cu regalitatea, strălucirea și a fi în centrul atenției. Reprezentat de Leu, zodiac are o energie mândră care ne încurajează să ne scuturăm coama și să pășim prin viață cu har și încredere.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Deși există o latură mai profundă și mai semnificativă a energiei Leului, sub această Lună Plină, este important să nu trecem doar la nivel de suprafață peste calitățile acestui semn de foc.

După ce a trecut intensitatea lunilor, cu toții am putea beneficia cu adevărat de a lua o parte din această energie strălucitoare în viața noastră și de a o deține!

Sub Luna Plină din Februarie 2023, acordă-ți permisiunea de a-ți scutura coama și de a te pune în centrul atenției. Fă ceva care îți place, fă ceva care te face să te simți special și distrează-te!

Este atât de ușor să fim prinși de seriozitatea vieții și de toate responsabilitățile care ne apasă, dar Luna Plină a Leului vrea să ne întoarcem în noi înșine; vrea să strălucim lumina interioară pentru ca întreaga lume să o vadă.

Nu există zile negre sub această Lună Plină. Fă un pas înainte. Recapătă-ți viața. Arată cine ești. Fii mândru de locul în care te afli. Simte-te cum crești în timp ce te ridici mai sus.

Ce evenimente marchează fiecare zodie în luna februarie

Uranus, planeta trezirii și schimbării, este activ sub această Lună Plină, ceea ce poate crea un sentiment de incertitudine sau volatilitate.

Uranus scutură lucrurile pentru a ne trezi la un adevăr mai profund și o înțelepciune mai înaltă. Scutură lucrurile, astfel încât să le poți vedea dintr-un nou punct de vedere și dintr-o nouă perspectivă. După cum se spune, atunci când ne schimbăm felul în care privim lucrurile, lucrurile la care privim se schimbă.

Cu o schimbare de perspectivă, te poți trezi că dorești să schimbi lucrurile în viața ta sau să abordezi lucrurile într-un mod nou. S-ar putea să iei o decizie bruscă sau să decizi în cele din urmă să iei măsuri în legătură cu ceva la care a reflectat.

Odată cu volatilitatea care se agită de la Uranus, este posibil ca Universul să trimită un semn clar despre ceea ce nu mai este stabil în viața ta.

Odată ce simți chemarea, nu îți fie teamă să acționezi sub această Lună Plină, deoarece încrederea îndrăzneață a Leului și faptul că nu avem planete majore în retrogradă vor fi un impuls, ajutându-te să te simți sprijinit pe măsură ce avansezi către toate lucrurile pe care dorești să le faci.

Din nou, acesta nu este momentul să te abți. Aprinde acel foc interior și împinge înainte. Permite volatilității lui Uranus să îți arate ce nu mai este stabil, apoi iei măsuri pentru a-l elibera sau schimba.

Deși există această energie îndrăzneață, care se mișcă înainte, care înconjoară această Lună Plină, ar putea fi de asemenea util să ții cont de unul dintre principiile mai profunde ale energiei Leului – acesta este simplitatea.

În timp ce Leul poate fi grandios și strălucitor la suprafață, una dintre notele sale mai profunde este aceea de a menține lucrurile simple.

Pentru a nu fi prea visător și distras de sclipici și aur, ci pentru a reveni la ceea ce este cu adevărat semnificativ și este conectat cu inima.

Uneori, cele mai simple răspunsuri și cele mai simple acțiuni pot fi cele mai profunde. Uneori, păstrând totul simplu și urmând calea celei mai mici rezistențe, ne poate menține într-o stare de ușurință și în fluxul energiei inimii noastre.

Oricare devine efervescent pentru tine sub această Lună Plină a Leului din Februarie, revino la simplitate. Cum poți simplifica situația? Cum poți lucra cu cel mai simplu răspuns?

S-ar putea să descoperi că odată ce te concentrezi pe simplitate și lucrând din inimă, îți vei simți revenirea ușurinței și a luminii interioare. Și de asta are nevoie mai multă lume.

sursa: foreverconscious.com

foto: Depositphotos.com

Data articol: 02/02/2023