Lună plină în Gemeni 2022. Cea mai „furioasă” Luna plină a anului? Află semnificația spirituală a Lunii pline reci din 8 decembrie - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Lună plină în Gemeni 2022. Cea mai „furioasă” Luna plină a anului? Află semnificația spirituală a Lunii pline reci din 8 decembrie

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Lună plină în Gemeni 2022. Cea mai „furioasă” Luna plină a anului? Află semnificația spirituală a Lunii pline reci din 8 decembrie
Lună plină în Gemeni 2022
Credit foto: Depositphotos.com

In 8 decembrie 2022 ne vom bucura de o spectaculoasă Luna plină în Gemeni. Este prima lună plină a iernii și poartă numele de Lună plină rece. Faptul că va face și conjuncție cu Marte aflat în retrograd va transforma această lunație în cea mai ”furioasă” Lună plină a anului.

Spunem ”furioasă” deoarece, cel mai probabil, comunicarea noastră va fi influențată de Marte cel războinic și arțăgos. Chiar dacă Marte este retrograd, există un sentiment de nerăbdare. Avem un impuls puternic de a ne exprima pe noi înșine și punctul nostru de vedere. Conducătorul Lunii Pline, Mercur, se află acum în Capricorn, așa că va avea apetit pentru acțiune.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Mai trebuie reținut că Luna plină face cuadratură cu Neptun, așa că ar putea exista unele elemente trecute cu vederea pe care ar fi trebuit să le iei în considerare. Din fericire, Luna plină este și în trigon cu Saturn, oferindu-ne o doză atât de necesară de disciplină și discernământ.

Toate aceste ingrediente sugerează o Lună plină în care vom avea parte de acțiune, în care vom face pași concreți spre schimbarea acelor aspecte ale vieții noastre care ne deranjează (Luna plină în conjuncție cu Marte retrograd), astfel încât să putem construi o bază mai sustenabilă pentru viitorul nostru (Mercur în Capricorn, Luna plină în trigon Saturn).

Ultima Lună plină a lui 2022

Luna plină în Gemeni din 8 decembrie este ultima din 2022. Nu este la fel de intensă ca Luna plină sângerie din noiembrie, însă va trage niște semnale de trezire. Zodia este reprezentată de gemeni, unul muritor și celălalt nemuritor. Gemenii reprezintă ambele părți ale ființei noastre. Suntem și oameni și suflet. Există o parte din noi care va muri și o parte din noi care va trăi pentru totdeauna. Această unitate a eului nostru uman și a eului nostru spiritual este ceea ce Luna Plină din Gemeni ne cheamă să echilibrăm.

Sub Luna Plină, s-ar putea să avem nevoie să onorăm și să fim răbdători cu partea noastră umană. Suntem doar oameni. Este în regulă că avem sentimente, că facem greșeli și că nu știm întotdeauna calea.

La fel, va trebui să lucrăm în mod egal pentru a ne onora și respecta și partea spirituală. Partea noastră spirituală știe că nu există greșeli și regrete. Partea noastră spirituală știe că totul este o călătorie de învățare și că dragostea este tot ce există cu adevărat.

Atât partea noastră umană, cât și cea spirituală nu funcționează întotdeauna în tandem și poate fi o provocare pentru fiecare să-și înțeleagă punctele de vedere. Sinele nostru uman are nevoi precum hrana și adăpostul. Sufletul trebuie să urmeze ceea ce aduce bucurie. Sinele nostru uman vrea stabilitate și vindecare. Sufletul știe că totul este temporar și că suntem deja vindecați. Găsirea echilibrului între aceste două cunoștințe poate fi uneori dificilă, dar această Lună Plină este oportunitatea noastră.

Urari de Sfantul Nicolae. Mesaje de Sfantul Nicolae. Spune-le prietenilor La multi ani!

Onorarea umanului și spiritualului din noi

Indiferent ce se întâmplă sub această Lună plină, vezi dacă vei putea onora partea umană și sufletească. Vezi dacă te poți conecta cu fiecare dintre aceste părți ale tale, așa cum te-ai conecta cu un vechi prieten. Ascultă ce au de spus, tratează-le cu respect și echilibrul va urma în mod natural.

Puternica energie a acestei Luni Pline este amplificată de energia lui Marte retrograd. Marte este planeta motivației, acțiunii și energiei. În timp ce este retrograd, ne putem simți provocați să ne punem la îndoială motivațiile și acțiunile și să reconsiderăm pe ce alegem să ne consumăm energia. Energia noastră este o resursă prețioasă, așa că această Lună plină poate evidenția și pe ce merită să o consumăm.

Dacă îți irosești energia cu anumite modele de gândire, relații, comportamente și credințe, această Lună plină este un moment bun pentru a le rosti cu voce tare și a te elibera de ele. Prezența lui Marte ne poate face, de asemenea, să ne simțim agitați. Poate fi greu să ne menținem emoțiile în echilibru, dar uneori este perfect acceptabil să fii supărat, să te afirmi și să îți dai voie să te eliberare zi de emoțiile aprinse. Trebuie să spui ce ai pe suflet pentru a-ți lua greautatea de pe inimă. Acest lucru ne face umani. Nu suntem tot timpul dragoste și lumină. Câteodată facem și spunem lucruri din ego. Trebuie să dăm voie și acestei laturi umane să existe.

Beneficiile furiei

Multora dintre noi le este rușine să se simtă supărați și să își exprime furia. Nimeni nu vrea să se simtă supărat. Deși mânia poate fi toxică, este, de asemenea, o emoție umană sănătoasă și valabilă. Uneori, furia noastră are nevoie doar de o portiță pentru a ne elibera de ea. Apoi, ne este mai ușor să ne regrupăm și să înțelegem încotro să mergem mai departe.

Energia înflăcărată din jurul acestei Luni pline ne-ar putea face să spunem ceva ce regretăm sau să ne alimenteze emoțiile într-un mod de care mai târziu ne putem simți puțin rușinați. Dar, fii blând cu tine însuți! Nu fi prea mândru să-ți prezinți scuzele dacă e nevoie, dar nu te întoarce la ceea ce ai exprimat dacă este cu adevărat ceea ce simți. Ai curajul să îți onorezi limitele, cine ești și ceea ce reprezinți. Cu cât ne exprimăm mai mult furia și emoțiile puternice, cu atât mai bine reușim să facem acest lucru într-un mod conștient și sănătos. Este nevoie de practică, așa că trebuie să continuăm să încercăm.

Horoscop special: MERCUR în seriosul CAPRICORN. 6 decembrie 2022 – 11 februarie 2023! Energie nouă, ATENȚIE ce gândești și vorbești la trecerea dintre ani!

Neptun în acțiune

Neptun este o altă planetă activă pe cer în timpul acestei Luni pline. Neptun este planeta intuiției, așa că s-ar putea să ne trezim primind confirmare pentru ceva despre care am avut o bănuială intuitivă de ceva timp. Ai încredere în instinctele tale cu prilejul acestei Luni pline. Universul trimite mesaje.

Trebuie să continuăm să forțăm, să ne adaptăm și să continuăm să ne provocăm pentru a ne continua misiunea. Misiunea noastră umană este să rămânem în viață și sănătoși cât mai mult timp posibil și să ne simțim în siguranță și stabili. Misiunea sufletului nostru este să experimentăm toate emoțiile: să iubim, să pierdem, să ne adaptăm, să creștem și să transformăm.

Viața este o jonglerie între cele două laturi, iar această Lună plină ne oferă o punte, ajutându-ne să ne găsim echilibrul și să hrănim ambele părți ale experienței noastre aici la în școala de pe Pământ.

sursa: foreverconscious.com

foto: Depositphotos.com

Data articol: 04/12/2022