Luna plina capsunie 2022. Ce datorie karmica te asteapta? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Luna plina capsunie 2022. Ce datorie karmica te asteapta?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Luna plina capsunie 2022. Ce datorie karmica te asteapta?
Luna plina capsunie 2022

In ceea ce priveste astrologia, Iunie este o luna salbatica. Avem de toate in aceasta luna, de la solstitiul de vara pana la Mercur retrograd. „Luna capsunie” vine si, la fel ca si „Luna de sange”, provoaca destula agitatie.

„Luna capsunie” este ultima super luna a anului si ne lumineaza cerul noptii pe 24 Iunie, iar expertii ne avertizeaza ca ne putem simti epuizati, emotionati si anxiosi.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Daca ai simtit greu efectele lui Mercur luna aceasta, probabil ca aceasta nu este vestea la care sperai. Dar nu te teme pentru ca expertii ne-au inarmat cu sfaturi pentru a combate efectele.

Ce trebuie facut cand e Luna plina Capsunie in iunie 2022

Odihna si alimentatie

Lunile pline sunt cunoscute pentru ca ne fac sa ne simtim ciudat. Putem fi epuizati fizic si psihic indiferent de cat de mult dormim, ne simtim totusi obositi.

Expertii spun ca in urmatoarele zile trebuie sa iti iei ceva timp pentru a nu face nimic. Nu fi tentat sa navighezi pe net, stai linistit singur, fara sa faci nimic. Acest lucru te va ajuta sa iti odihnesti mintea si corpul. Se spune ca ar trebui sa faci asta cel putin 10 minute in fiecare zi.

O alta modalitate de a combate efectele de epuizare ale „Lunii capsunie” este sa mananci bine – asta inseamna multe fructe si legume!

Te mai poate interesa: 3 ritualuri de manifestare pentru Luna plina capsunie in Sagetator

Fii una cu natura!

Sfatul numarul doi este sa iei mult aer proaspat. Iesi afara si fii una cu natura. Nu exista nimic mai linistitor decat lumea naturala si, intr-un moment in care emotiile noastre sunt navalnice, oprirea pentru un minut si bucurarea de imprejurimile unui spatiu natural nu va fi altceva decat pozitiv.

De asemenea, doar pentru ca luna ne poate face sa ne simtim epuizati si sa ne intensifice emotiile, nu inseamna ca nu te poti minuna de splendoarea ei – fii cu ochii pe ea in zilele urmatoare, va fi fara indoiala impresionant.

Interactioneaza cu spiritualitatea ta

Daca esti un iubitor de astrologie si de cristale, vei stii ca superlunile aduc multa energie, iar expertii sugereaza ca acesta este un moment grozav pentru a te incarca cu cristalele.

Odata ce te poti regasi cu proprietatile vindecatoare ale lunii pline, poti controla si canaliza corect aceste emotii amestecate.

Incearca sa scrii un jurnal pentru a-ti canaliza gandurile, sentimentele si grijile interioare. Poti gasi, de asemenea, cristale care ajuta la somn si cristale pentru anxietate, care te pot ajuta sa calmezi efectele „Lunii Capsunie”.

Imagine de Syaibatul Hamdi de la Pixabay

Data articol: 10/06/2022