Luna plină a recoltei ne scoate la lumină latura sensibilă. La ce să ne așteptăm după 10 septembrie 2022? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Luna plină a recoltei ne scoate la lumină latura sensibilă. La ce să ne așteptăm după 10 septembrie 2022?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Luna plină a recoltei ne scoate la lumină latura sensibilă. La ce să ne așteptăm după 10 septembrie 2022?
https://ro.depositphotos.com/169614188/stock-photo-super-moon-colorful-sky-with.html

Sâmbătă, 10 septembrie, ne vom bucura de una dintre cele mai frumose Luni pline ale anului, a cărei semnificație are legătură cu spiritualitatea. Pe măsură ce ne avântăm în sezonul Fecioarei, un lucru este cert: Luna plină a recoltei, din zodia Pești, va scoate la lumină nevoia de săpa adânc în subconștient.

De ce Luna plină a recoltei?

Denumirea se datorează vechilor triburi native din America de Nord. De obicei, Lunile au fost numite după ceea ce se întâmpla în acea perioadă a anului. Luna plină din septembrie a primit numele de Luna recoltei pentru că septembrie este perioada în care se strâng recoltele câmpului. Munca își primește recompensa.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

În plus, această Lună plină se petrece destul de aproape de echinocțiul de toamnă, despre care se crede că aduce echilibru și remediază orice încurcături energetice. De asemenea, se crede că Luna Recoltei oferă momentul perfect pentru a pune toate cărțile pe masa și pentru a lua-o de la capăt.

Citeste si: Luna Plina. Semnificatii astronomice si astrologice. Superstitii de Luna plina

Întoarcerea la sine

Nu-ți fie teamă să te reconectezi cu persoana care ești, de fapt. Meditația poate fi atât de benefică în timpul Lunii pline, deoarece energia și magia Lunii pline din septembrie va dezvălui exact lucrurile pe care trebuie să te concentrezi în viitorul apropiat.

Datorită zodiei în care se petrece această Lună plină – Pești – este posibil să te simțiți destul de sensibil, intuitiv și emoțional. Este posibil să înțelegi lucruri de la alții pe care de obicei nu le-ai fi înțeles și, de asemenea, este foarte probabil să te simți foarte implicat în călătoria ta spirituală. Fii atent la semnele din Univers care te împing să ajungi acolo unde trebuie să fii. Și în plus, este un moment perfect pentru a te manifesta. Așa că acordă o atenție sporită modului în care folosești legea atracției. Energia cu care ne aliniem este adesea ceea ce manifestăm, așa că ai grijă de tipul de energie în care ești în această perioadă.

sursa: awarenessact.com

foto: Depositphotos.com

Data articol: 08/09/2022