Shop
Ultimele 100 de articole

Luna noua in Leu – 8 august 2021. Lectii de invatat…. Si apoi, ce e de facut?

06 august 2021, , Vizualizări:
Luna noua in Leu 2021 - sfatulparintilor.ro - pexels-frans-van-heerden-1912176

Duminica, 8 august, ne vom bucura de o spectaculoasa Luna noua in Leu. Stiati ca anual, avem Luna noua in fiecare semn zodiacal? De fapt, motivul poentru care avem 12 luni este ca avem 12 cicluri lunare in fiecare an! Fiecare ciclu lunar = un semn. 12 cicluri lunare = 12 zodii. Cand Soarele si Luna se intalnesc pentru prima data dupa echinoctiu avem Luna noua in Berbec. Cand se intalnesc pentru a doua oara, avem Luna noua in Taur si tot asa.

Acum, Soarele si Luna se intalnesc in Leu si dau startul Ciclului lunar in Leu. Avem, deci, 30 de zile sa manifestam energia Leului. Chiar daca nu esti in zodia Leului, o parte din tine este Leu, iar acea parte este gata sa straluceasca in aceasta perioada.

Ce inseamna Leul?

Leul, patronat de Soare, este generator de viata. Energia Leului este calda, radianta, spirituala. Leul ineamna propria individualitate, egoul si creativitatea. Leul da unicitatea. Leul reprezinta acele calitati pe care le ai si pe care vrei sa le vada toata lumea. Iar atunci cand le arati lumii, apar lucrurile bune.

Citeste si: Horoscop TAROT pentru Luna noua in Leu. Mesajul cartilor de tarot pentru zodii. Care este cheia succesului?

Ce inseamna Luna noua in Leu 2021?

Nu toate Lunile noi in Leu au aceeasi energie. In fiecare an, energia Lunii noi este influentata de legatura dintre Luna si celelalte plante. De exemplu, in acest an, Luna noua este la 16 grade in Leu, in conjunctie cu Mercur (la 23 de grade in leu) si formeaza cuadratura cu Saturn in Varsator, dar si cu Uranus in Taur. Luna noua in Leu activeaza cuadratura Saturn-Uranus, cel mai important tranzit al anului 2021.

Cuadratura dintre Saturn si Uranus a fost cel putin provocatoare pentru noi toti. Ea scoate la lumina exact lucrurile la care opunem cea mai mare rezistenta. Nu exista succes fara durere, zice o vorba! 

Vestea buna este ca Luna noua se indeparteaza de cuadratura Saturn-Uranus si se apropie de Mercur. Ne separam de trecut si ne apropiem de viitor.

Si ce facem de-acum incolo?

Conjunctia dintre Luna noua si Mercur aduce la lumina lectiile pe care le-am invatat de la conjunctiva Saturn-Uranus. In sfarsit, au fost intelese unele lucruri, la nivel de individ. Dar ce facem cu ele? Ei bine, ne ajuta Mercur sa le integram. Caci Mercur este ratiunea. Fara Mercur n-am fi capabili sa intelegem, sa reflectam, sa invatam din experientele avute.

Te mai poate interesa si: Horoscop special: LUNA NOUA in Leu 2021! Ce pasiuni se trezesc in fiecare zodie?

Luna noua in Leu – Voluntarul

Luna noua in Leu este ca voluntarii care canta in biserica imnurile religioase. Ei vin la biserica si canta doar pentru a avea o conexiune mai mare intre ei si prin ei cu Divinitatea. Voluntarii reprezinta picatura de divinitate pe care noi toti o avem in noi si pe care trebuie sa o daruim celorlalti, asa cum Soarele ne da tuturor caldura si energia lui. Fericirea si bucuria se unesc cand daruim iubirea divina celor din jurul nostru.

Atunci cand daruim din inima, cand ne conectam cu adevarat cu ceilalti oameni, ne facem prietenii care dureaza si care intaresc simtul de apartenenta la un grup, la o comunitate. Daca te simti deconectat de l ume, Luna noua in Leu vine sa-ti reaminteasca fpatul ca totul porneste de la tine. Cand TU dai, LUMEA iti da inapoi. Cand tu zambesti, lumea iti zambeste.

Fii tu insuti 100% si daruieste lumina ta fara teama. Motivul pentru care Leul urmeaza Racului in zodiac este ca Racul reprezinta zona de securitate. Si, odata ce te simti sigur, incepi sa te relaxezi si sa fii tu insuti.

Luna noua in Leu vine sa ne spuna ca oricat ne-ar fi fost de greu (din cauza cuadraturii Saturn-Uranus), spiritul tau nu poate fi infrant. Da, e nevoie de schimbare. Da, e nevoie de adaptare la vremurile de-acum sau care vor veni.

Cand imbratisezi Leul din tine automat te vei conecta la sursa infinita de lumina, caldura si bucuraia debordanta care poate schimba lumea.

Nu rata nici: Eveniment cosmic major 8 august 2021! PORTALUL LEULUI trimite ENERGII PUTERNICE spre Pamant! 6 lucruri importante de care sa tii cont PENTRU BINELE TAU!

Sursa: AstroButterfly.com

Photo by Frans Van Heerden from Pexels

Photo by Rok Romih from Pexels

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.