Luna noua in conjunctie cu Luna neagra! “Umbra” iese la lumina. Nimic nu va mai fi la fel. Vezi de ce! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Luna noua in conjunctie cu Luna neagra! “Umbra” iese la lumina. Nimic nu va mai fi la fel. Vezi de ce!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Luna noua in conjunctie cu Luna neagra! “Umbra” iese la lumina. Nimic nu va mai fi la fel. Vezi de ce!
Luna noua in conjunctie cu Luna neagra

Luna noua in Rac din 28 iunie face conjunctie cu Luna neagra Lilith si cuadratura cu Jupiter in Berbec. Iti trebuie curaj pentru ce va urma. Racul este patronul emotiilor interioare. Jupiter in Berbec este despre curaj si nu accepta “NU” drept raspuns. Cuadratura cu Luna noua in Rac aduce la lumina un conflict puternic: ceea ce pare corect (Luna in Rac) – ceea ce este moral corect (Jupiter in Berbec). Luna noua in Rac in cuadratura cu Jupiter in Berbec aduce impulsul de a obtine ceea ce ne dorim cel mai mult. Emotiile (Rac) dau energie actiunilor (Berbec). Te simti indreptatit sa faci tot ce este necesar pentru a obtine tot cee ace iti doresti, dupa propriile standarde si judecati, fara a te lasa influentat de ceea ce isi doreste societatea.

Luna noua – Luna neagra Lilith si Jupiter

Luna noua in Rac face conjunctie cu Luna neagra Lilith. Aceasta din urma este simbolul energiei pure, instinctuale. Lilith era prima sotie a lui Adam, care a refuzat sa i se supuna si a parasit gradina Raiului si pe Adam implicit.

Luna neagra Lilith este simbolul refuzului de a te incadra intr-o anumita norma, doar pentru a fi egalul celorlalti. Luna neagra Lilith este simbolul “umbrei”, al laturii intunecate din energia feminine. Doar ca “umbra” nu este ceva negative, e doar neinteleasa. Daca alegi sa-ti suprimi emotiile, Luna noua in Rac le va face sa erupa intr-un mod cum n-ai mai vazut.

De asemenea, cuadratura cu Jupiter a Lunii noi se simte intens. Marele Benefic, Jupiter, are si reputatia de a exagera. Emotiile sunt, n-are sens sa le negi. Accepta ceea ce simti, onoreaza-ti adevarul. Spune ce simti, fara teama ca cineva te va arata cu degetul.

Nu va fi usor! Totul este atat de intens incat vei fi obligat sa schimbi perceptia. Iar schimbarea nu este niciodata ceva simplu. Doar ca intotdeauna se petrece cu un motiv. Indiferent ce va pune in miscare aceasta Luna noua in Rac, va fi ceva aliniat cu potentialul tau divin, cu persoana care trebuie sa devii.

Citeste si: Fereste-te! Cat de MALEFICA este fiecare zodie, influentata de LUNA NEAGRA? Afla in ce zodie ai LUNA NEAGRA dupa DATA NASTERII si ce spune despre tine!

Luna noua in Rac – Iepuri in haine de om

Simbolul sabian al Lunii noi in Rac este “un grup de iepuri imbracati in haine de om care merg la o parade”. Suntem obisnuiti cu oameni imbracati in iepuri. Dar iepuri in haine de om?!  Acest simbol arata tendinta tuturor formelor de viata de a imita diverse modele pentru a se dezvolta. Asta nu inseamna ca esti inferior unui anumit model, ci ca trebuie sa ai aspiratii inalte. “Prefa-te pana iti iese!” zice un proverb englezesc. Copiii isi imita parintii in scopul de a evolua. Studentii isi imita profesorii pentru a invata noi abilitati. Urmaresti ceea ce fac altii mai buni decat tine pentru a excela si tu. Adevarata intrebare este: “Unde trebuie sa lucrez ca sa ma dezvolt, chiar daca pare neplacut, chiar daca par iepure in haine de om?”.

Luna noua in Rac – Setarea telurilor

Luna noua influenteaza intregul ciclu lunar, asadar vom resimti efectele acesteia pana la urmtoarea Luna noua, in Leu, din 28 iulie. Lunile noi sunt o perioada de reset mental, de planificare, de setare de obiective. Cand Soarele si Luna se aliniaza in acelasi semn, se deschide o fereastra magica spre oportunitati marete. Daca nu ti-ai setat inca un obiectiv, nu e timpul pierdut! Curaj!

Nu rata nici: Luna noua in Rac 2022. Ce zodii isi pun inima pe tava? Schimbari spirituale importante!

Sursa: Astrobutterfly.com

Foto: Depositphotos.com

Data articol: 27/06/2022