Lună nouă în Balanță – 25 septembrie 2022. Va găsi dragostea o cale? Ce zodii sunt influentațe! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Lună nouă în Balanță – 25 septembrie 2022. Va găsi dragostea o cale? Ce zodii sunt influentațe!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Lună nouă în Balanță – 25 septembrie 2022. Va găsi dragostea o cale? Ce zodii sunt influentațe!
Lună nouă în Balanță – 25 septembrie 2022

25 septembrie 2022 este ziua Lunii noi în Balanță, în opoziție cu Jupiter, și ne crește apetitul pentru risc. Ești pregătit de acțiune? Nu neapărat! Căci Venus, planeta conducătoare a Lunii, este în conjuncție cu Mercur retrograd, așa că apare și semnul de întrebare.

Avem două scenarii!

Pe de o parte, Luna Nouă în Balanță, opusă lui Jupiter, ne cere să rezolvăm dihotomia: dă o șansă păcii (Luna Nouă în Balanță) în timp ce susținem propriile convingeri și credințe (Jupiter în Berbec). Luna Nouă în Balanță și Jupiter în Berbec sunt orientate spre rezoluție. Chiar vor să găsească un consens, dar se vor lupta mai întâi, pentru a îndrepta lucrurile. Există prea multă energie cardinală de ascuns în jurul tufișului.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Pe de altă parte, Venus, conducătorul Lunii Noi împreună cu Mercur retrograd, ne cere să luăm în considerare un alt curs de acțiune. Este posibil să avem o schimbare a gândirii – sau o schimbare în inimă – care ne va deschide noi posibilități și ne va ajuta să vedem un scenariu complet diferit.

De câte ori ne-am spus, în încercările de justificare „Asta a fost singurul lucru care s-ar fi putut face”… când de fapt, întotdeauna există o altă cale, întotdeauna există o cale mai bună? Găsirea unui scenariu câștig-câștig, care este cu adevărat în centrul oricărei Luni Noi în Balanță, necesită o abordare diferită.

Pentru a găsi o nouă cale, o cale mai bună, trebuie să renunțăm la așteptările noastre, la agendele noastre și doar să „fim”. Trebuie să-l recunoaștem cu adevărat pe celălalt și să încercăm să înțelegem de unde vine. Atunci și numai atunci putem găsi o soluție în care toată lumea poate câștiga.

Citeste si: Luna nouă în Balanță – 25 septembrie 2022. Un nou început în relații. Cum să profiți de oportunități

Venus în opoziție cu Neptun – Va găsi dragostea drumul?

Graficul Lunii Noi în Balanță prezintă un model interesant. Venus, conducătorul Lunii Noi, este ca un zmeu cu Neptun la vârf. Este un model care conectează 4 planete într-o configurație geometrică care arată ca un zmeu de vânt. Cele mai importante planete din acest zmeu de Lună Nouă sunt Venus în Fecioară, vizavi de Neptun în Pești.

Neptun, aflat în vârful zmeului, ne cere să țintim mai sus și să ne predăm iubirii necondiționate care se revarsă în Univers. Dar avem ce trebuie? Suntem dispuși – și capabili – să renunțăm la modelele mentale și relaționare unilaterale care ne țin blocați în trecut și separați de ceilalți?

Venus în Fecioară joacă un rol crucial aici. Nu doar că este conducătorul Lunii Noi, dar este și elicea, forța motrice a zmeului. Miza este mare!

Zodiile influențate în relații de Luna nouă în Balanță

Ceea ce este interesant este că Venus este în toamnă și în detriment în Fecioară și Scorpion, iar domiciliul în zodia din mijloc: Balanță.

Balanță

Ce face Venus atât de bine în Balanță, dar are dificultăți în zodiile învecinate? În primul rând, dacă Venus este în Fecioară sau Scorpion, nu este nimic în neregulă cu această plasare. Persoanele cu Venus în Fecioară sau Scorpion au aceleași șanse de a găsi dragoste și fericire ca orice altă plasare a lui Venus. Cu toate acestea, abordarea pentru a ajunge acolo este contra-intuitivă.

Balanța este semnul relațiilor, mai exact, semnul relațiilor egale. Simbolul Balanței este o scară. Actul de relație (echinocțiul, când ziua este egală cu noaptea) are loc în Balanță. Înainte și după, avem relații inegale. Fecioara este semnul înainte de Balanță, așa că relațiile unei Fecioare sunt inegale din cauza lipsei de experiență. Scorpionul este semnul de după Balanță, așa că relațiile lui Scorpion sunt inegale din cauza experienței prea mari.

Fecioară

În relații, Fecioarele sunt tentate să adopte aceeași abordare pe care o au în viața lor de zi cu zi: muncesc din greu, demonstrează ele însele, dăruiesc mai mult decât iau. „Dacă aș merge la sală în fiecare zi și aș slăbi acele kilograme”. Această obsesie a perfecțiunii poate fi proiectată și asupra celuilalt „Dacă acea persoană iubitoare, deșteaptă, matură, educată, amuzantă, sexy, loială (…) ar intra în viața mea”.

Fecioarele abordează relațiile ca pe un proiect. Fecioarele sunt atât de bune să lucreze asupra lor… cu toate acestea, atunci când facem relații, intrăm într-un teritoriu complet nou. Ceea ce funcționează atât de bine în sfera „Eului” nu se mai aplică în relații. Ceea ce ar trebui să facă în schimb este să realizeze că relațiile sunt un teritoriu al Nodului Nord, să se predea și să-i permită partenerului să preia conducerea.

Scorpion

Scorpionul are abordarea opusă. Scorpionul știe prea bine despre ce sunt relațiile. Este semnul de după Balanță, nu? Am fost acolo, am făcut asta. Scorpionii cunosc dedesubturile relațiilor. De aceea sunt mari psihologi. De aceea ei sunt maeștrii intimității. Dar greșeala pe care o fac este că se așteaptă ca partenerii lor să simtă la fel. Scorpionul nu va ceda, ei vor căuta controlul și vor juca șah relațional până când partenerul lor îi iubește la fel de profund și intens ca ei.

Reversul medaliei? Ei pot aștepta o viață întreagă ca asta să se întâmple. O abordare mult mai bună este să-și exploateze punctele forte și să își asume rolul de lider emoțional în relație. Să accepte că există Fecioare acolo care nu știu ce este dragostea și așteaptă ca cineva să le arate. Abordarea instinctuală a Scorpionului este să înghețe, să aștepte și să controleze… Când o abordare mai bună ar fi să-și folosească darurile emoționale pentru a deschide calea.

Luna nouă în Balanță – Zorii unei noi zile

În Balanță, semnul dintre Fecioară și Scorpion, se pare că găsim un echilibru între „a nu fi suficient de bun” și „a fi prea bun pentru altcineva”. Balanța știe că relațiile sunt un teritoriu neexplorat, așa că le abordează cu inima de începător. Și când se găsește acel echilibru între „eu” și „tu”, se întâmplă ceva magic. Dragostea apare spontan.

Cu o Lună nouă în Balanță și Venus în Fecioară vizavi de Neptun, se ridică o întrebare importantă: va găsi dragostea o cale? Simbolul Sabian al Lunii Noi în Balanță ne oferă un indiciu: „Zorii unei noi zile dezvăluie totul schimbat”. Fiecare zi este o oportunitate de a începe cu inima unui începător.

Sursa: AstroButterfly.com

foto: Depositphotos.com

Data articol: 24/09/2022