Luna iunie 2023 aduce o Lună plină în Săgetător și o Lună nouă în Gemeni. Ce e bun și ce e mai puțin bun? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Luna iunie 2023 aduce o Lună plină în Săgetător și o Lună nouă în Gemeni. Ce e bun și ce e mai puțin bun?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Luna iunie 2023 aduce o Lună plină în Săgetător și o Lună nouă în Gemeni. Ce e bun și ce e mai puțin bun?
Lună plină în Săgetător și o Lună nouă în Gemeni
Credit foto: depositphotos.com

Iunie 2023 aduce o Lună plină în Săgetătorul optimist și o Lună nouă în Gemenii activi mental, ținându-ne în mișcare!

Ce este o Lună Nouă?

O lună nouă apare atunci când Soarele și Luna în tranzit (în mișcare) sunt exact în aceeași poziție în zodiac (numită conjuncție). Lunile noi sunt legate de începuturi, au energie mare și sunt entuziaste.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Ce este o lună plină?

O lună plină apare atunci când Soarele și Luna în tranzit (în mișcare) se află în poziții exact opuse în zodiac (numită opoziție). Lunii pline sunt legate de finaluri, culmi și sunt energie emoțională.

Lună plină în Săgetător: 4 iunie 2023 

Lunile pline tind să fie emoționale și serioase, dar Săgetătorul este o zodie optimista care vrea să se concentreze doar pe aspectele pozitive, așa că lunile pline din Săgetător nu sunt de obicei la fel de serioase ca altele. Acest lucru poate fi evident mai ales de această dată când ieșim din eclipsa de Lună din Scorpion, care este la fel de serioasa, ne putem deschide mințile și ne putem strădui să ne chinuim mai putin și sa fim mai deschiși către binele din viața noastră. Acest lucru ne poate deschide mințile și ne poate oferi perspective noi.

Ne putem conecta puternic cu ceea ce credem ca este Lună plină din Săgetător, iar acest lucru ne poate ajuta să devenim mai investiți în credințele care se conectează cu cine suntem acum. Dacă convingerile noastre nu sunt adevărate față de sinele nostru actual sau sunt dăunătoare pentru noi într-un fel, Luna plină ne poate provoca să ne eliberăm și să vedem cum acest lucru nu ne-a ajutat. Putem trece la ceva care rezonează cu noi acum și poate fi mai bun pentru noi.

Săgetătorul este condus de Jupiter și iubește spațiul, așa că ne putem dori mai mult spațiu pentru a ne face treaba cu Luna plină din Săgetător.

Trebuie totuși să ne asigurăm că facem asta într-un mod sănătos și productiv, altfel îi putem îndeparta pe oameni și nu ii putem lua înapoi mai târziu. Trebuie să ne asigurăm că nu doar atacăm, ci chiar gândim bine. Ar putea fi un moment bun pentru o mică aventură și putem învăța multe din experiența de viață.

Săgetătorul este un conducător de călătorie, așa că se poate concentra mai mult pe călătoriile pe distanțe lungi într-un fel. Săgetătorul guvernează învățământul superior, astfel încât să ne putem concentra asupra colegiilor și universităților într-un fel. Săgetătorul este un conducător al legii, așa că poate exista o hotărâre legală importantă sau un caz asupra căruia ne concentrăm în jurul lunii pline.

Lună Nouă în Gemeni: 18 iunie 2023

Luna nouă din Gemeni ne stimulează mintea în mare măsură și ne putem concentra pe idei noi, planuri noi și ne putem menține ocupați. Ne putem umple programele și putem fi mult mai implicați. Acesta poate fi un moment minunat pentru comunicare, conversație și pentru a ne exprima complet și deschis.

Gemenii sunt semnul minții, așa că ne putem folosi abilitățile mentale și putem beneficia de folosirea minții noastre. Este posibil să începem să învățăm ceva nou, să împărtășim cunoștințele și informațiile pe care le avem și să dorim să ne conectăm mental.

Această Lună nouă face cuadratură cu Ceres la sfârșitul zodiei Fecioarei.

Fiecare zodie are 30 de grade, iar la 29 de grade este ultimul grad și se numește gradul anaretic. Este un punct de criză energetică în tranzit.

Ceres este o planetă pitică care guvernează hrana și sprijinul, așa că probabil suntem foarte concentrați pe hrană, sprijin, resurse și finanțe în acest moment, ceea ce ne lipsește și de care avem nevoie, iar această lună nouă ne poate aduce asta. Este posibil să fie nevoie să găsim o abordare diferită sau să încetăm să ne concentrăm pe ceea ce lipsește și să ne concentrăm în schimb asupra modului în care putem folosi mai bine ceea ce avem deja. Este posibil să ne lipsească sprijinul pentru ideile pe care le avem și ar putea fi nevoie să găsim căi alternative pentru a ne transmite punctul de vedere.

Ne putem simți, de asemenea, foarte stresați cu această lună nouă și trebuie să ne asigurăm că gestionăm acest lucru într-un mod sănătos, altfel s-ar putea să fim epuizați și super anxioși.

foto: depositphotos.com

Data articol: 02/06/2023