Jupiter in Berbec 2022. "Ingerul pazitor" al norocului pregateste surprize. Ce miracole ne asteapta? - Pagina 5 din 5 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Jupiter in Berbec 2022. „Ingerul pazitor” al norocului pregateste surprize. Ce miracole ne asteapta?

Jupiter in Berbec 2022

Cum va afecta Jupiter lumea in Berbec?

Jupiter este planeta norocului, expansiunii, cresterii, binecuvantarilor si petrece aproximativ 12 pana la 13 luni in fiecare semn zodiacal. Este nevoie de aproximativ 12 ani pentru ca acesta sa se invarta in jurul soarelui si oriunde se ridica, aduce o mare bucurie in acea zona anume a vietii noastre.

In Berbec, energia lui Jupiter va deveni ferventa, pasionala si imensa. Berbecul este un semn Cardinal de Foc, care ne va incuraja sa ne urmarim dorintele de baza, incarcandu-ne pe teritoriul nou descoperit pentru a crea viata visurilor noastre. Vom simti ca increderea noastra interioara se aprinde, deoarece suntem dornici sa cucerim lumea din jurul nostru si sa ne sustinem opiniile, ideile si credintele.

Reinventarea vietii noastre, riscul si cresterea in calitate de lider vor fi toate de interes pentru noi in acest moment.

Cei care sunt directi, curajosi, antreprenori si inovatori se vor descurca deosebit de bine acum. Pentru a-ti maximiza norocul, profita pentru a incepe noi calatorii, proiecte,  capitole si vei putea vedea rapid in jurul tau schimbarea vietii tale.

Unele aspecte de umbra la care trebuie sa fii atent, totusi, sunt sa nu pasesti in aroganta sau prea multa impulsivitate, deoarece te poti confrunta cu altii sau iti poti pierde avantul daca nu iti planifici pe termen lung.

Jupiter danseaza in Berbec din 10 Mai 2022 pana pe 28 Octombrie 2022. Se va intoarce pentru o ultima data de la 20 Decembrie 2022 pana pe 16 Mai 2023. Se va intoarce peste un deceniu.

sursa: nypost.com

foto: Depositphotos.com

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5

Data articol: 24/05/2022