Intoarcerea lui Jupiter in viata ta. Ce se zdruncina din temelii? Mesaje importante pentru zodii - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Intoarcerea lui Jupiter in viata ta. Ce se zdruncina din temelii? Mesaje importante pentru zodii

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Intoarcerea lui Jupiter in viata ta. Ce se zdruncina din temelii? Mesaje importante pentru zodii
Intoarcerea lui Jupiter - sfatulparintilor.ro - Depositphotos_92326616_L

Poate ca ai auzit despre Intoarcerea lui Saturn si despre importanta sa. Dar nici intoarcerea lui Jupiter nu este de ignorat. Intoarcerea lui Saturn are loc la fiecare 28-29 de ani si are legatura cu trezirea spirituala, cu dezvoltarea personala si cu asumarea responsabilitatii. Evenimentului generat de Saturn i se acorda o importanta deosebita gratie faptului ca energia lui este mult mai intensa.  

Intoarcerea lui Jupiter este mai frecventa decat cea a lui Saturn. Dar se petrece, totusi, la fiecare 12 ani. Jupiter este planeta norocului, iar intoarcerea lui este considerata un moment de prosperitate. Doar ca, pentru a ajunge la nivelul de prosperitate dorit, va trebui sa darami din temelii credinte vechi, structuri prafuite, idei si ganduri care nu iti mai sunt de folos. Acest lucru inseamna inclusiv renuntarea la unele relatii, la unele visuri, la unele teluri si chiar valori care nu te lasa sa te dezvolti. De aceea este foarte posibil sa nu vezi aceasta zdruncinatura ca pe ceva atat de norocos pe cat se vorbeste. Dimpotriva!

Prima intoarcerea a lui Jupiter in viata fiecaruia are loc in jurul varstei de 12 ani.

 Este anul premergator adolescentei, an de schimbari majore atat din punct de vedere fizic, cat si din punct de vedere emotional si intelectual.Incepe sa creasca nevoia de independenta, de dezvoltare a personalitatii, de separare de parinti. Este foarte greu de inteles prima intoarcere a lui Jupiter in vietile tuturor atat din perspectiva proprie, cat si din perspectiva celor care te privesc.

A doua incoarcere a lui Jupiter se petrece in jurul varstei de 23-24 de ani si este critica in vietile tuturor. Daca ai mai mult de 24 de ani, intoarce-te putin inapoi si aminteste-ti cum erai atunci? Ce s-a petrecut notabil in viata ta? Ce doreai sa demonstrezi? Intoarcerea lui Jupiter este un eveniment pozitiv care are ca scop dezvoltarea. Ce trebuia sa schimbi atunci? Ce lectii ai primit? Cum ti s-a conturat atunci viitorul? Ai apreciat “norocul” atunci?

Daca varsta ta este multiplu de 12, atunci vei experimenta o intoarcerea a lui Jupiter. Fiecare ciclu al lui Jupiter inseamna oportunitatea pentru dezvoltarea personala. Si de fiecare data cand Jupiter se intoarce este ca si cand un nou capitol din viata ta se deschide.

Pentru a descoperi UNDE era Jupiter cand te-ai nascut tu, da click aici. Apoi revino sa citesti semnificatia intoarcerii lui Jupiter pentru tine.

Nu rata nici: Planetele care iti influenteaza personalitatea. Ce sunt si ce efecte au planetele interioare

Iata ce reprezinta intoarcerea lui Jupiter in viata ta daca…

Jupiter a fost in semn de Foc

Cuvintele cheie pentru Jupiter in semn de Foc (Berbec, Leu sau Sagetator) sunt lider, expansiune si noi idei.

Citeste si: Jupiter in Berbec 2022-2023. Cum afecteaza Planeta norocului casele zodiacale in functie de ascendent

Jupiter a fost in semn de Pamant

Cuvintele cheie pentru Jupiter in semn de Pamant (Taur, Fecioara, Capricorn) sunt stabilitate, disciplina, vindecare.

Jupiter a fost in semn de Aer

Cuvintele cheie pentru Jupiter in semn de Aer (Gemeni, Balanta, Varsator) sunt inovatie, compasiune, curaj si comunicare.

Jupiter a fost in semn de Apa

Cuvintele cheie pentru Jupiter in semn de Apa (Rac, Scorpion, Pesti) sunt imaginatie, creativitate, intuitive, vindecare emotionala.

sursa: foreverconscious.com

Foto: Depositphotos.com

Data articol: 18/05/2022