Începe haosul cosmic din 1 aprilie 2024? Cum va afecta Mercur retrograd de primăvară 2024 zodia ta. Ce farse ne face chiar de Ziua păcălelilor și în plin sezon de eclipse - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Începe haosul cosmic din 1 aprilie 2024? Cum va afecta Mercur retrograd de primăvară 2024 zodia ta. Ce farse ne face chiar de Ziua păcălelilor și în plin sezon de eclipse

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Începe haosul cosmic din 1 aprilie 2024? Cum va afecta Mercur retrograd de primăvară 2024 zodia ta. Ce farse ne face chiar de Ziua păcălelilor și în plin sezon de eclipse
Mercur retrograd de primăvară 2024

Lucrurile sunt puțin diferite în această primăvară. În timp ce se desfășoară sezonul obișnuit al Berbecului și energia astrologică a noului an este încă în joc, la care se adaugă și energiile recentei eclipse de Lună plină (25 martie), dar și alei eclipsei totale de Soare care va urma (8 aprilie),  Mercur se pregătește de prima sa retrogradare din noul an astrologic. Chiar că nu există loc de plictiseală în cosmos.

Mercur – planeta mesager rapid (având în vedere arhetipul ștrengar al lui Hermes în mitologie) – guvernează domeniul comunicării. În esență, călătoria sa prin zodiac poate influența conversațiile tale, modelele tale de gândire și dinamica mediului tău imediat.

Mercur supraveghează și transportul, tehnologia, mesajele text și media socială, în caz că cineva se întreabă cum poate o planetă să cauzeze atât de multă dramă pe cont propriu. Din fericire, explorarea modului în care Mercur retrograd de primăvară 2024 îți va afecta semnul zodiacal te poate ajuta să navighezi acest roller coaster cosmic.

Evenimente astrologice APRILIE 2024. Energie plină de speranță. Ce ne aduc Mercur retrograd și o eclipsă totală de Soare?

Ce se întâmplă exact în timpul retrogradării lui Mercur?

Când Mercur retrogradează, pur și simplu încetinește. Iluzia că se mișcă înapoi se datorează poziției relative față de Pământ, dar efectele sale notorii (de exemplu, neînțelegeri, întârzieri neașteptate, defecte tehnologice, etc.) pot face pe oricine să creadă că face un pas înapoi.

Contrar credinței populare, există o parte bună a tranzitelor retrograde, deoarece marchează o perioadă de reflecție, reevaluare și reanalizare.

Prima Mercur retrograde din 2024 începe într-o dată neobișnuită

Și chiar nu este o farsă de Ziua Păcălelilor. Pe 1 aprilie 2024, Mercur va începe mișcarea retrogradă în Berbec, unde va rămâne până când va deveni direct pe 25 aprilie.

Un semn cardinal de Foc, arhetipul zodiacal al Berbecului seamănă cu stăpânul său planetar plin de foc, Marte, deoarece este asertiv, îndrăzneț, pasional și neînduplecat în căutările sale. Acest lucru poate explica de ce stilul de comunicare al lui Mercur în Berbec este direct, impulsiv și fără teamă, ducând adesea la decizii rapide și acțiuni spontane.

Retrogradarea lui Mercur ar putea servi ca o a doua șansă, în special în situații în care ai reacționat exagerat sau te-ai grăbit să judeci o carte după copertă.

Retrogradarea lui Mercur în Berbec este o oportunitate de a reanaliza conversațiile care ar fi putut duce la confruntări nerezolvate în trecut. Ți-ai spus adevărul? Ai reușit să te afirmi cu claritate și încredere? Acest lucru ar putea servi și ca o a doua șansă, în special în situații în care ai reacționat exagerat sau ai fost grăbit să judeci o carte după copertă. Mercur în Berbec este expert în a trage concluzii pripite, deci consideră acest lucru o oportunitate de a te opri, de a reflecta și de a aborda aceste conversații cu o perspectivă proaspătă.

Iată ce te așteaptă în timpul retrogradării lui Mercur în Berbec pentru semnul tău zodiacal:

BERBEC

Gândește-te de două ori înainte de a spune ceva de care s-ar putea să îți pară rău mai târziu, Berbecule. Mercur va retrograda în semnul tău timp de aproximativ trei săptămâni, așa că asigură-te că îți pui toate lucrurile la punct și îți alegi cu înțelepciune cuvintele. Dacă trecutul bate la ușă, folosește acest timp pentru a aborda problemele nerezolvate cu o minte limpede.

Răbdarea și menținerea unei minți deschise contribuie la interacțiuni mai ușoare și rezolvări. Dacă ai căutat închiderea, acum este momentul să abordezi problemele persistente cu hotărâre și claritate.

Evenimente astrologice APRILIE 2024. Energie plină de speranță. Ce ne aduc Mercur retrograd și o eclipsă totală de Soare?

Calendarul Mercur retrograd 2024. Atenție, începe din 1 aprilie! Cum să utilizezi energia mesagerului Mercur retrograd, ca să nu-ți dai viața peste cap

Portalul eclipselor 2024: Ce adevăruri ÎNGROPATE revin ÎN FORȚĂ la suprafață între eclipsa de Luna și eclipsa de Soare

TAUR

Nu mai amâna lucrurile, Taurule. Datorită retrogradării lui Mercur, vindecarea ta și creșterea personală vor fi aduse în prim-plan în următoarele trei săptămâni sau mai mult. Acesta este un moment pentru a merge în interior pentru a explora emoțiile ascunse și a confrunta cu declanșatoarele din trecut care nu te mai slujesc.

Cheia este să îți încredințezi instinctele în timpul acestui periuod introspectiv. Consideră aceasta o oportunitate de a aborda problemeneurmate cu claritate și hotărâre.

Evenimente astrologice APRILIE 2024. Energie plină de speranță. Ce ne aduc Mercur retrograd și o eclipsă totală de Soare?

Calendarul Mercur retrograd 2024. Atenție, începe din 1 aprilie! Cum să utilizezi energia mesagerului Mercur retrograd, ca să nu-ți dai viața peste cap

Portalul eclipselor 2024: Ce adevăruri ÎNGROPATE revin ÎN FORȚĂ la suprafață între eclipsa de Luna și eclipsa de Soare

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6

Data articol: 31/03/2024