Începe Anul nou chinezesc 2023. Tot ce trebuie să știi despre Anul Iepurelui de Apă. Cum se simte energia yin? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Începe Anul nou chinezesc 2023. Tot ce trebuie să știi despre Anul Iepurelui de Apă. Cum se simte energia yin?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Începe Anul nou chinezesc 2023. Tot ce trebuie să știi despre Anul Iepurelui de Apă. Cum se simte energia yin?
Anul nou chinezesc 2023

Sub puterea Lunii Noi în Vărsător, trecem din anul Tigrului de Apă (ce energie yang) și în anul Iepurelui de Apă (cu energie yin). În astrologia chineză, Iepurele aduce speranță, pace și armonie. Este o expresie energetică mult mai blândă în comparație cu Tigrul. Ceea ce înseamnă că 2023 este un an bun pentru a încetini ritmul, a te concentra pe ceea ce este cu adevărat important. Odihna și reîncărcarea bateriilor trebuie să devină o prioritate.

Calitatea Apă yin

Anul Iepurelui deține calitățile Apei yin, care sunt atât expresii energetice blânde și liniștite. În timp ce suntem încurajați să ne lăsăm duși de val, cu încredere în intuiția noastră și cu bucurie, s-ar putea, de asemenea, să găsim o provocare să luăm decizii ferme, să stabilim limite și să facem salturi de credință atunci când vine vorba despre obiectivele noastre. Natura yin a Iepurelui ne încurajează să pornim din inimă și să rămânem deschiși la fluxul Universului.

În loc să ne forțăm să mergem înainte sau să afirmăm ceea ce știm deja că este adevărat, energia yin ne cere să păstrăm o minte deschisă, să rămânem deschiși către noi posibilități și să extindem ideile despre ceea ce credeam că este posibil. Suntem încurajați să nu ne limităm prin gândire restrictivă, atitudini, convingeri sau chiar obiective și visuri. Menținându-ne deschiși la minte, putem fi surprinși de direcția pe care o ia viața noastră.

Elementul de Apă reprezintă, de asemenea, mersul cu fluxul, receptivitatea la simțurile noastre superioare. Anul trecut am experimentat elementul Apă yang, care este conectat la apa cu curgere rapidă și cantități mari de apă, cum ar fi oceanul. Cu toate acestea, Apa yin este mai moale și conectată cu pârâuri lente, lacuri și ploaie.

Deși ne putem simți mai relaxați și mai calmi în acest an, există și tendința de a stagna sau poate să ne simțim blocați. Ne poate fi mai greu să mergem înainte sau să ne trezim înaintând rapid și apoi având o perioadă lungă de stagnare.

Acest lucru este susținut și în astrologia occidentală, deoarece în luna mai, Jupiter, planeta expansiunii și a abundenței, se mută în Taurul lent și dornic de placer. Ceea ce ne poate încuraja să dezvoltăm tactica „oprește-te și miroase trandafirii!”. Deși avem nevoie de odihnă pentru încărcarea bateriilor după toată agitația din anii trecuți, va trebui, însă, și să muncim puțin mai mult pentru a evita senzația de stagnare.

Zodiac CHINEZESC 2023. Ce aduce Anul Iepurelui de Apă pentru toate zodiile?

Cum să lucrezi cu energia Apă yin a Iepurelui

Întrucât Iepurele este sinonim cu creația, fertilitatea și renașterea, ne-am putea aștepta la crearea a ceva nou ceva nou sau la eliberarea unui spațiu pe care urmează să-l umplem cu ceva actual. Cu energia creativă ridicată, putem explora noi moduri de a fi, putem gândi diferit lucrurile sau putem veni cu câteva idei foarte inspirate. Această forță a energiei creative este oglindită și în astrologia occidentală, prin mutarea lui Saturn în Pești. Saturn în Pești nu poate doar să ne stimuleze creativitatea, dar ne ajută și să luăm orice idei creative și să le transformăm în ceva tangibil.

Iepurele de Apă (yin) poate fi o energie pasivă, așa că sperăm că energia Saturn din Pești ne va încuraja să facem acel pas suplimentar pentru a ne expune părerile în lume. De asemenea, poate fi util să ne amintim acea poveste faimoasă a iepurelui și țestoasei, în care iepurele, atât de încrezător că va câștiga cursa, nu se străduiește deloc și, în cele din urmă ajunge să piardă cursa.

Aceasta ar putea fi o mică poveste de avertizare pentru noi în Anul Iepurelui. Nu pierde din vedere obiectivul final, distras de la ceea ce este cu adevărat important. Riști să ratezi o oportunitate pentru că „dormi”! Și nu lăsa egoul să te îndrume greșit.

Aici va fi utilă menținerea unei minți deschise și flexibile. Provocă-te să continui să înveți și să te dezvolți. De asemenea, trebuie să permiți Universului să te surprindă! Pentru progres și pentru reușite în anul Iepurelui, acționează primăvara. Acesta este momentul în care energiile Mamei Pământ vor fi susținute cel mai mult de energiile Iepurelui de Apă yin.

Dupa 5 LUNI, Uranus iese din retrograd. 22 ia

Previziuni pentru Anul Iepurelui de Apă

Anul Iepurelui de Apă yin va fi fantastic pentru industria ospitalității și a wellness-ului, în special pentru cei care oferă răsfăț și relaxare. Industriile creative vor primi, de asemenea, un impuls datorită naturii intuitive și expresive a Iepurelui de Apă yin. Cu o energie fertilă puternică în jurul nostru, ar putea fi o perioadă propice antreprenoriatului, aducând o creștere a întreprinderilor mici. Mai mulți oameni ar putea decide să întemeieze o familie sau să și-o extindă, dacă au una.

Deoarece energia Apa yin este una curgătoare, s-ar putea să nu fie cea mai bună când vine vorba de finanțe. Este posibil să iasă mai mulți bani decât intră în buget. Pentru a contrabalansa, adoptă câteva principia feng shui aducătoare de abundență.

Iepurele este, de asemenea, asociat cu dragostea și prietenia, făcându-l un an fantastic pentru a vă concentra pe socializare și extinderea rețelei de cunoștințe. Dacă ești în căutarea dragostei, anul Iepurelui oferă un sprijin puternic.

Cu o energie puternică de Apă yin, ar putea exista o creștere a dezastrelor naturale care implică apă. De asemenea, ar fi o idee să protejezi instalațiile de apă din casă pentru a evita scurgerile sau inundațiile.

Energia Apă yin sprijină, de asemenea, abordarea blândă și urmarea intuiției. Dacă anul acesta te găsești într-o situație dificilă, revino la această idee și ia în considerare modalități de a fi blând cu tine și cu ceilalți.

Un An al Iepurelui binecuvântat tuturor!

Sursa: foreverconscious.com

foto: Depositphotos.com

Data articol: 22/01/2023