Horoscop special. Venus în Scorpion 2023: 4 decembrie – 29 decembrie. Cum fac fața zodiile energiei debordante și pasionale a iubăreței Venus în intensul Scorpion - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop special. Venus în Scorpion 2023: 4 decembrie – 29 decembrie. Cum fac fața zodiile energiei debordante și pasionale a iubăreței Venus în intensul Scorpion

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Horoscop special. Venus în Scorpion 2023: 4 decembrie – 29 decembrie. Cum fac fața zodiile energiei debordante și pasionale a iubăreței Venus în intensul Scorpion
venus in scorpion 2023 - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - venus-5571818_1920
Credit foto: Imagine de Bruno Albino de la Pixabay

Când Venus intră în Scorpion în 2023, fiecare semn al zodiacului va observa. Ce se întâmplă când această planetă tranzitează semnul Scorpionului? Cât de semnificativă va fi această tranzitare pentru semnul tău zodiacal? Indiferent cât de mult știi în prezent despre astrologie, înțelegerea a ceea ce stelele și planetele au pregătit pentru tine este întotdeauna o idee bună!

Venus intră în Scorpion și aduce cu ea o energie obsedantă, devotată, pasională și detaliată.

Pe 4 decembrie 2023, Venus intră în semnul meticulos și intens al Scorpionului. Va rămâne în Scorpion până pe 29 decembrie 2023. Venus va părăsi semnul său de domnie, Balanța, și va intra în apele devotate și obsedante ale Scorpionului. Această tranzitare înseamnă că adâncimea și pasiunea pătrund în relațiile noastre, și probabil într-un mod copleșitor!

Venus guvernează viața noastră amoroasă, creativitatea noastră și modul în care căutăm plăcerea. Finanțele și bucuriile materiale intră și ele în discuție în cazul plasării lui Venus, în special când avem în vedere Venus în Scorpion. Scorpionii sunt conectați la a 8-a casă astrologică, care reprezintă tabuurile, resursele comune (inclusiv banii) și temele transformative. Indiferent unde se află Venus în harta ta astrală, această tranzitare va afecta fiecare semn zodiacal în moduri particulare.

Ce poți face ca să menții beneficiile trezirii spirituale. Cum poți continua să evoluezi

Semnificația intrării lui Venus în Scorpion

Deși Venus este tehnic în detrimentul său când se găsește în Scorpion, asta nu o oprește pe planeta iubirii să devină intensă în acestă lună. De fapt, când Venus intră în Scorpion în 2023, s-ar putea să simțim cu toții o nevoie pasională și intensă în relațiile noastre. Adâncimea și conexiunile profunde sunt ceea ce caută Scorpionii în toate lucrurile, dar mai ales în dragoste!

Scorpionii sunt, de asemenea, lipsiți de frică în fața temelor întunecate, tabu sau extrem de extreme. Această tranzitare a lui Venus ar putea determina fiecare semn zodiacal să se dedice părților lor ascunse, în special părților care par controversate de abordat. Cu toate acestea, Scorpionii au tendința de a-și ascunde vulnerabilitățile pentru a se proteja, ceva ce poate influența, de asemenea, această tranzitare.

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6 7

Data articol: 02/12/2023