Horoscop special: Tranzitul lui Marte în Rac 25 martie - 20 mai 2023. Vremea războiului emoțional - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop special: Tranzitul lui Marte în Rac 25 martie – 20 mai 2023. Vremea războiului emoțional

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Horoscop special: Tranzitul lui Marte în Rac 25 martie – 20 mai 2023. Vremea războiului emoțional
Tranzitul lui Marte în Rac
Credit foto: Depositphotos.com

Marte este planeta care reprezintă acțiunea agresivă. Tranzitul lui Marte în zonele umede emoționale ale unui Rac dominant lunar va fi un rollercoaster emoțional pentru mulți. Aceasta va avea loc pe 25 martie 2023, conform astrologiei occidentale. Vrei să te lupți, dar apoi vei regreta. Vor fi mai multe jocuri emoționante în prim plan. Marte în Rac te poate face suficient de iritat pentru a lupta. Vei avea tendința să iei lucrurile prea personal și s-ar putea să te încurci cu tactica ta de război. Este vorba despre emoțiile adânc înrădăcinate care pot fi stârnite pentru a te face un samurai chiar în acel moment. Te vei lupta vrând-nevrând. De asemenea, poți fi predispus la boli psihosomatice. Meditarea și menținerea minții răcoroase te pot scuti de tone de necazuri.

Marte va aduce reforme, în special în ceea ce privește copiii, femeile și industria alimentară. Dezastrele „Act of God” care implică apa și oceanele pot lovi omenirea. Industria medicală va trebui, de asemenea, să treacă printr-o schimbare a reformelor. Vor fi probleme legate de bunăstarea psihică a celor din forțele armate și poliție, care trebuie abordate profesional cu o echipă de profesioniști echipată să facă față stresului post traumatic. Moralul și spiritul lor de luptă vor fi slăbite sau distrase din cauza unor chestiuni banale.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Acum, hai să devenim egoiști și să vedem ce ne rezervă, din punct de vedere zodiacal!

Berbec

Iti vei face foarte multe griji pentru atmosfera de acasă în timpul acestui tranzit al lui Marte în Rac. Viața ta conjugală va fi tulbure. Poate doresti să vinzi o proprietate chiar acum, ceea ce s-ar putea face într-un mod pripit. Gândește-te la asta. S-ar putea să iti faci griji pentru sănătatea mamei tale. S-ar putea să te gândesti să cumperi un vehicul nou la care ar trebui să te gândesti serios. Este posibil să cheltui bani inutil pentru casa sau vehiculul tău. Studenții care sunt în cercetare se vor descurca bine.

Taur

Va trebui să eviți confruntările verbale inutile. Este posibil să devii agresiv în comentariile tale pe rețelele de socializare, ceea ce te poate costa liniștea sufletească. Te vei desfrana fata de soția ta și poate afecta negativ relația ta conjugală. Vor exista o mulțime de comunicări furioase în general, care își pot avea rădăcinile în sentimentalism și emoționalitate. Cu toate acestea, le poți evita dacă ești atent la tendințele tale agresive în timpul acestui tranzit al lui Marte în Rac. Poti face excursii scurte, cum ar fi la plaja din apropiere. Vei fi mai îndrăzneț în această fază. Frații tăi pot avea probleme de sănătate.

Gemeni

Tranzitul lui Marte în Rac îți va aduce limbarita și da, vei deveni numărul unu în a face dușmani. Vei vorbi aspru și nepoliticos și acest lucru poate crea dușmănie la locul de muncă. Vei fi văzut ca un șef arogant. Este posibil să inviți boli ale stilului de viață și probleme gastrice din cauza tiparelor și a stilului tău alimentar. Ar trebui să mănânci mai multe verdețuri și alimente sănătoase, evitând alimentele extra picante spre care vei gravita oricum, în acest timp. Ar trebui să te comporți bine cu membrii familiei tale și să vorbești cu respect.

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 24/03/2023