Horoscop special: MicroLună plină în Fecioară de Dragobete. Din 24 februarie 2024, se declanșează puternice energii vindecătoare. TOATE zodiile sunt vizate! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop special: MicroLună plină în Fecioară de Dragobete. Din 24 februarie 2024, se declanșează puternice energii vindecătoare. TOATE zodiile sunt vizate!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Horoscop special: MicroLună plină în Fecioară de Dragobete. Din 24 februarie 2024, se declanșează puternice energii vindecătoare. TOATE zodiile sunt vizate!
MicroLună plină în Fecioară de Dragobete
Credit foto: Depositphotos.com

Luna plină care are loc în 24 februrie, de Dragobete, este o „microLună”. Adică este departe de Pământ și nu aproape ca atunci când avem o SuperLuna plină. Cu toate că este la depărtare de Pământ, ea  are un imens potențialul de a provoca revelații emoționale semnificative!

Conform astrologiei, Luna plină este o oportunitate bună pentru a reflecta și a renunța la orice sentimente care v-au deranjat recent. Luna plină în Fecioară din 24 februarie ne îndeamnă să ne uităm în interior și să ajungem la fundul lucrurilor, deoarece acest semn este cunoscut pentru răbdarea și practicitatea sa. Va fi mult mai ușor să ne conectăm cu munca noastră interioară și să stabilim o conexiune cu sufletul nostru în timpul acestei luni pline datorită câtorva tranzite care au loc în același timp.

Cele mai NOROCOASE zile ale Noului an al DRAGONULUI DE LEMN pentru fiecare zodie chinezească

Când este Luna Plină în Fecioară?

Sâmbătă, 24 februarie 2024,  va fi o microLună plină. Almanahul Vechiului Fermier afirmă că Luna plină din februrie se numește Luna plină a Zăpezii deoarece cade în timpul sezonului cu cele mai multe ninsori în emisfera nordică. Luna plină una dintre cele mai mici din an are loc în această lună, și este și o „microLună”. Atunci când abordați viața cu o perspectivă spirituală, chiar și cele mai banale momente pot deveni ocazii profunde pentru creștere și transformare. Acum este momentul să vă vindecați inima frântă înainte de a vă renaște în primăvară. Echinocțiul de Primăvară este la doar câteva săptămâni distanță!

Semnificația spirituală a Lunii Pline în astrologie

Alinierea Soarelui și a Lunii creează o relație tensionată între cele două corpuri cerești, iar rezultatul este o Lună plină. În astrologie, Luna plină are o semnificație simbolică profundă, semnificând tensiunea dintre dorințele materiale și ghidarea spirituală superioară. În timpul Lunii pline, lumina Lunii este mai intensă decât în orice alt moment al ciclului lunar, ceea ce servește doar pentru a amplifica această energie. Luna plină aduce în atenție orice lucru care fusese anterior obscen sau ascuns de vedere. Responsabilitatea este pe umerii noștri să ne lăsăm prejudecățile și să aflăm mai multe despre semnele cosmice.

La ce să ne așteptăm de la Luna Plină în Fecioară din 24 februarie

O cuadratură Marte-Venus-Jupiter, care este vizibilă în timpul acestei Luni pline, își îndreaptă energia în tot felul de locuri neașteptate. Am putea reevalua obiectivele noastre de viață și, mai important, măsurile în care suntem pregătiți să mergem pentru a ne îndeplini destinul atunci când Marte, planeta acțiunii și a agresiunii, formează un sextil cu Venus, planeta atracției și a afecțiunii. Aceste două alinieri planetare vor face cuadratură cu Jupiter, determinându-ne să reevaluăm situația noastră actuală. Profită de ocazie pentru a face un impact durabil și pentru a cere lucruri mai mari în timpul acestei Luni pline.

Când Luna plină în Fecioară formează cuadratură cu Saturn, poate duce la restricții emoționale dificile. Deși acest lucru ar putea fi un lucru bun, ar putea, de asemenea, să te facă să tânjești după mai multă independență și solitudine. Îți poți acorda o pauză de la îngrijirea nevoilor altor persoane pentru câteva zile și să te concentrezi asupra îngrijirii spirituale. Ajustarea spirituală și munca sufletească pot părea plictisitoare în timpul acestui tranzit. Dar acest lucru ar trebui să te determine să reevaluezi și mai mult visele și ambițiile tale. Privește mai departe: de ce te-ai simțit atât de distanțat în ultima vreme? Ce pași poți lua pentru a aborda aceasta în următoarele 30 de zile?

Vine ULTIMA Lună plină din anul astrologic. Ce ne aduce Luna plină în Fecioară din 24 februarie 2024, înainte de deschiderea sezonului eclipselor

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 21/02/2024