Horoscop special: Mercur în Capricorn 2023. Ce trebuie să știe TOATE zodiile înainte de retrograd! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop special: Mercur în Capricorn 2023. Ce trebuie să știe TOATE zodiile înainte de retrograd!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Horoscop special: Mercur în Capricorn 2023. Ce trebuie să știe TOATE zodiile înainte de retrograd!
Mercur în Capricorn 2023 - sfatulparintilor.ro - Depositphotos_30456525_L
Credit foto: Depositphotos.com

Având în vedere că această planetă va intra în curând în retrogradare, la ce să te aștepți când Mercur intră în Capricorn în 2023? Când pătrunde această planetă a comunicării în această constelație și ce înseamnă pentru planurile tale de sfârșit de an? Tranzitul lui Mercur în Capricorn în această lună va afecta fiecare semn al zodiacului în moduri diferite și cruciale!

Ce înseamnă că Mercur intră în Capricorn în 2023 și când va avea loc acest tranzit.

Mercur intră în Capricorn pe 1 decembrie 2023. Va rămâne aici până în 2024, dar va intra în retrogradare în jurul datei de 13 decembrie.

După ce a petrecut ultimele 20-25 de zile în Săgetător, un semn deschis și spontan, Mercur va capăta o energie dedicată și concentrată odată ce intră în Capricorn. Ca planeta cea mai rapidă din sistemul nostru solar, Mercur este cu siguranță una care merită atenția voastră dacă sunteți noi în observarea tranzitelor astrologice ale lumii noastre.

Mercur guvernează modul în care ne exprimăm, în special în cuvinte scrise și vorbite. Există o rapiditate în acțiunile lui Mercur, care s-ar putea să aibă dificultăți în a se alinia cu modul măsurat și structurat de viață al Capricornului. Acesta poate fi un tranzit puternic de luat în considerare, mai ales când Mercur iese din Săgetătorul flexibil și rapid!

Dar cât de semnificativ este acest tranzit, în special pentru zodia ta?

Semnificația intrării lui Mercur în Capricorn

Trecerea de la Mercur în Săgetător la Mercur în Capricorn, în special în această perioadă aglomerată a anului, se simte diferit pentru fiecare semn al zodiacului. În timp ce Mercur adoptă o energie filosofică și directă când se găsește în Săgetător, planeta comunicării va simți fără îndoială o energie mai metodica și sobră când intră în Capricorn.

Capricornii sunt cunoscuți pentru etica lor de muncă, devotament și abilitatea de a planifica, datorită planetei lor dominante, Saturn. În timp ce Mercur ne poate face să ne simțim puternici și siguri pe noi înșine în prima jumătate a lunii decembrie 2023, este important să fim atenți la retrogradarea sa iminentă la data de 13 a lunii.

Retrogradarild sunt importante pentru auto-reflecție și răbdare, lucruri care adesea au sens pentru semnul Capricornului. Acest tranzit al lui Mercur ne va cere să ne gândim la circumstanțele noastre actuale și la ce putem utiliza din trecutul nostru pentru a construi un viitor de succes și plin de scop!

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6 7

Data articol: 30/11/2023