Horoscop special: Intrarea lui Marte în Săgetător nu le priește acestor TREI zodii. EGOUL le poate juca feste - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop special: Intrarea lui Marte în Săgetător nu le priește acestor TREI zodii. EGOUL le poate juca feste

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Horoscop special: Intrarea lui Marte în Săgetător nu le priește acestor TREI zodii. EGOUL le poate juca feste
Intrarea lui Marte în Săgetător
Credit foto: Depositphotos.com

Imaginează-ți atitudinea tipică a Săgetătorului: puternică, hotărâtă, etern optimistă și puțin naivă și nebună în același timp. Apoi, adaugă puțină forță din partea lui Marte în peisaj. Ce obții? Ai Marte în Săgetător și pentru trei zodii, această zi va fi despre ego masiv și încredere în sine.

Odată cu intrarea lui Marte în Săgetător din 24 noiembrie 2023, lucrurile pot scăpa de sub control. Sigur, încrederea în sine este ceva la care aspirăm, dar încrederea falsă și comportamentul insistent sunt mai degrabă ceea ce va face această zi dificilă pentru trei zodii.

Cele trei zodii cu horoscoape complicate de când Marte intră în Săgetător:

BERBEC

Marte în Săgetător te va plasa în prim-plan în tot ceea ce faci… indiferent dacă le place sau nu. Din când în când, te comporți astfel: insistent, arogant, sigur pe tine până la isterie… și nu ai întotdeauna nevoie de o tranzitare ca Marte în Săgetător să te sprijine în asta. În această perioadă… stai deoparte. Berbecul este în oraș și asta înseamnă că toți trebuie să te lase să iei microfonul.

Ceea ce face această perioadă dificilă pentru tine, Berbec, este că vrei ca toată lumea să te aplaude și să te susțină pentru asta, pentru că chiar crezi că orice faci, o faci în beneficiul altora. Altruismul tău poate avea ceva în el, dar asta nu este ceea ce vor vedea ceilalți pentru că, ei bine, oamenii tind să scoată în evidență aspectele negative, mai ales când vin de la cineva atât de mare și de autoritar precum ești tu, Berbecule.

Marte în Săgetător scoate la iveală ceva în tine ce crezi că este natura ta cea mai bună, sinele tău superior – liderul natural în care crezi că te afli. În timp ce te-ai putea simți bine în acest rol, nu toată lumea este de acord să fie comandată de tine în această zi, deoarece natura ta de Berbec este în forță completă în timpul acestei tranziții.

LUNA PLINĂ a castorului: 27 noiembrie 2023. Ce să faci și ce să nu faci ca să ai NOROC până la finalul anului

Horoscop special: 24 NOIEMBRIE 2023 este cea mai NOROCOASĂ zi pentru aceste7  ZODII. Cine profită de energia de Foc al lui Marte în Săgetător

Horoscop chinezesc: Aceste 4 zodii sunt cele mai norocoase în dragoste. Vezi ce le aduce weekendul

LEU

E de așteptat ca semnele de foc să iasă în evidență în această situație, deoarece Marte în Săgetător nu doar că este puternic pentru voi, dar și inspirator. În timpul acestei tranziții, veți simți că este nevoie de voi și că trebuie să vă dedicați chemării voastre. Care este această chemare? Să apărați și să protejați, desigur, dar singura problemă aici este că nimeni nu v-a cerut asta. Pentru că nimeni nu simte nevoia să fie protejat.

Energia Săgetătorului se simte întotdeauna bine în corpul tău, dragă Leu. Totuși, Marte în Săgetător este un nivel complet nou de intensitate, iar atunci când ești intens, ceilalți de obicei trebuie să se retragă. Ai putea crede că este din cauza faptului că arzi prea strălucitor, dar realitatea aici este că ești doar arrogant și ofensator. Ceea ce consideri că este dreptul tău natural de a conduce și de a prelua controlul este de fapt ego-ul tău hotărând că trebuie să joace jocuri de război.

S-ar putea să descoperi că această perioadă este un eșec total în ceea ce privește satisfacția, deoarece obiectivele tale sunt incredibil de glorioase și greu de îndeplinit. Iată-te pe scenă și, când te uiți la public, vei vedea că nu recunoști pe nimeni pentru că… nu este nimeni acolo. Vrei să fii vedeta, dar nu e nimeni pentru care să cânți, și asta e o mare dezamăgire.

LUNA PLINĂ a castorului: 27 noiembrie 2023. Ce să faci și ce să nu faci ca să ai NOROC până la finalul anului

Horoscop special: 24 NOIEMBRIE 2023 este cea mai NOROCOASĂ zi pentru aceste7  ZODII. Cine profită de energia de Foc al lui Marte în Săgetător

Horoscop chinezesc: Aceste 4 zodii sunt cele mai norocoase în dragoste. Vezi ce le aduce weekendul

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 24/11/2023