Horoscop special: Cum va afecta ECHINOCȚIUL DE TOAMNĂ din 23 septembrie 2023 semnul tău zodiacal? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop special: Cum va afecta ECHINOCȚIUL DE TOAMNĂ din 23 septembrie 2023 semnul tău zodiacal?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Horoscop special: Cum va afecta ECHINOCȚIUL DE TOAMNĂ din 23 septembrie 2023 semnul tău zodiacal?
Horoscop special ECHINOCȚIUL DE TOAMNĂ
Credit foto: Depositphotos.com

Sezonul verii fierbinți este acum în oglinda retrovizoare (și a dus cu el retrogradările lui Venus și Mercur, slavă Domnului!). În timp ce zilele care vin pot fi mai scurte și mai întunecate, horoscopul tău pentru echinocțiul de toamnă din 2023 se axează pe o mentalitate mai pașnică decât cea pe care ai experimentat-o în ultimele luni. Deoarece prima zi a toamnei astronomice coincide cu începutul sezonului Balanță, orientat spre parteneriate și plăcere, această perioadă a anului se concentrează pe prioritizarea conexiunilor și reconexiunilor. Deci, dacă sezonul Fecioarei te-a stresat, începutul unui nou sezon proaspăt promite să te readucă în aliniament.

Ca semn cardinal, energia Balanței este responsabilă pentru inițierea activităților care implică socializare, colaborări creative și construirea de noi relații. Este sezonul perfect pentru a interacționa cu alte persoane, mai ales acum când Venus, stăpâna acestui semn, este în sfârșit directă. Cu toate acestea, deoarece acest sezon este despre unirea forțelor cu alții, preocupările tale independente pot trece pe plan secund. Aici intervin balanțele, pentru că va fi important să menții un echilibru sănătos între prioritățile altora și prioritățile tale.

Când este echinocțiul de toamnă 2023?

Anul acesta, sezonul de toamnă va începe oficial pe 23 septembrie. Echinocțiul de toamnă semnifică momentul anului în care zilele și nopțile beneficiază de o cantitate egală de lumină naturală, simbolizând începutul perioadei în care zilele devin treptat mai scurte, conducând spre lunile mai reci.

Acesta semnifică și trecerea Soarelui în Balanță, astfel că fiecare semn zodiacal va prioritiza plăcerea, arta și conexiunea romantică în următorul lună. Cu toate acestea, deoarece Balanța este considerată semnul căderii soarelui, unde soarele își pierde demnitatea, s-ar putea să te simți prea preocupat de a fi plăcut sau acceptat de alte persoane. Există o tendință de a evita conflictul sau confruntarea în această perioadă, ceea ce te poate determina să faci eforturi suplimentare pentru a menține pacea. Deși această perioadă este benefică pentru a aplana neînțelegerile în relații, amintește-ți să nu-ți abandonezi autenticitatea în favoarea fericirii altor oameni.

Iată cum va afecta ECHINOCȚIUL DE TOAMNĂ din 23 septembrie 2023 semnul tău zodiacal

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Data articol: 19/09/2023