HOROSCOP SPECIAL: 6 septembrie 2023 este cea mai NOROCOASĂ pentru aceste zodii. Ultimul Pătrar de Lună în Gemeni le luminează viața - Pagina 6 din 6 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

HOROSCOP SPECIAL: 6 septembrie 2023 este cea mai NOROCOASĂ pentru aceste zodii. Ultimul Pătrar de Lună în Gemeni le luminează viața

6 septembrie 2023 este cea mai NOROCOASĂ pentru aceste zodii
Credit foto: Depositphotos.com

Vărsător

Cu cât crezi mai mult că meriți tot ceea ce îți dorești pentru viața ta, cu atât mai repede poți crea aceasta. Luna din Ultimul pătrar în Gemeni activează sectorul tău de bucurie și angajament, amintindu-ți că orice nu face decât să ocupe spațiu în viața ta trebuie să plece. Te rugăm să nu pierzi timp cu nimic care pare plictisitor sau cu ce trebuie să te convingi să-l accepți. Dacă nu este un „da” plin de bucurie și fericire, atunci este un „nu”. Încredere în vocea interioară care te îndeamnă să alegi fericirea și te îndrumă spre a ceea ce meriți cu adevărat.

Retrogradarea lui Jupiter în Taur te îndeamnă să fii mai conștient de care dintre visele și obiectivele tale pentru viața ta sunt cu adevărat importante pentru tine, astfel încât să poți să faci ajustările necesare pentru a-ți crea un viitor mai bun și mai norocos. Poți să-ți faci o mulțime de planuri, dar este vorba despre a alege cu înțelepciune ceea ce îți poți imagina cu adevărat.

SPECIAL: Iubăreața VENUS a ieșit din retrograd în 3 septembrie 2023. Dar UMBRA SA continuă să influențeze până în octombrie. Ce trebuie să știm!

Horoscop special: Săptămână magică pentru aceste TREI ZODII. Cum le ajută iubăreața Venus și comunicatorul Mercur

Special: Marele Benefic Jupiter este retrograd în Taur. Ce să faci ca să explorezi abundența până în 30 decembrie 2023

sursa: youtango.com

foto: Depositphotos.com

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6

Data articol: 05/09/2023