Horocop special: Saturn, Lordul Karmei, intră în retrograd în Pești. 17 iunie - 4 noiembrie 2023. Efectele asupra zodiilor - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horocop special: Saturn, Lordul Karmei, intră în retrograd în Pești. 17 iunie – 4 noiembrie 2023. Efectele asupra zodiilor

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Horocop special: Saturn, Lordul Karmei, intră în retrograd în Pești. 17 iunie – 4 noiembrie 2023. Efectele asupra zodiilor
Saturn retrograd în Pești
Credit foto: Depositphotos.com

Pe măsură ce renunți la regulile vechi care nu-ți mai sunt de folos, nu uita de responsabilitățile tale. Saturn ne amintește întotdeauna de angajamentele noastre, dar, în timp ce el se dă înapoi, aceasta este o bună oportunitate de a rezolva problemele pe cont propriu.

Conform mișcării planetelor în 2023, unele semne zodiacale vor fi mai norocoase decât altele. După ce a trecut prin semnul Vărsător, planeta Saturn s-a întors la zodia Pești în ,artie 2023.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Acest tranzit al lui Saturn va fi favorabil pentru reprezentanții acestui semn de Apă care vor putea realiza proiecte majore. De asemenea, vor învăța să-și gestioneze mai bine emoțiile și le vor putea controla mai bine.

Aceste zodii vor fi mai fericite și mai liniștite în această perioadă, deoarece toate necazurile lor vor rămâne în urmă.

Nu le va fi frică să preia noi proiecte ieșind din zona lor de confort.

Când Saturn intră în retrograd, influențele sale sunt mai pronunțate. Este un moment bun să încetinești, să-ți examinezi proiectele și orice acțiuni, în loc să începi ceva nou. Orice lucru în viață de care ai putea fi nemulțumit ar trebui să fie reexaminat, pentru că Saturn te poate învăța unde ai eșuat.

Când va fi retrograd Saturn în 2023

Saturn, celebra planetă cu inele, urmează să se întoarcă retrograd în perioada 17 Iunie – 4 Noiembrie 2023: Saturn retrograd în Pești.

Saturn este adesea considerat o planetă serioasă, gravă. El se referă la reguli și reglementări. Acest”supraveghetor” te va provoca să faci lucrurile ca la carte și să urmezi litera legii.

Saturn retrograd 2023 va preda lecții despre structură, responsabilitate și crearea unei baze solide. Dacă încerci să ieși pe calea ușoară sau să cauți scurtături, probabil că te va face să te întorci de la început. Această planetă este, de asemenea, un credincios ferm zicalei:„după faptă și răsplată”, așa că fii atent la acțiunile tale. Karma este un concept important pentru Saturn.

În perioada retrogradă, s-ar putea să nu fii atât de puternic influențat de acest profesor autoritar. Ar putea fi un caz de haos în clasă în timp ce profesorul este plecat!

Mai probabil, totuși, vei avea șansa să te uiți la regulile și structurile din propria ta viață. Acesta este un moment excelent pentru a-ți reevalua și a reexamina structura internă a puterii. Ai prea multe reguli pentru tine? Sau poate nu suficient?

Eveniment special: AMOR, asteroidul iubirii, e în Berbec. 13 iunie – 24 august 2023 și 30 ianuarie – 21 aprilie 2024. Ce trebuie să știe TOATE zodiile!

Dar standardele exterioare?

De asemenea, este un moment bun pentru a le privi din nou. Familia și prietenii au adesea reguli nescrise despre cum trebuie să ne comportăm.

Același lucru este valabil și pentru societate. Poate că multe dintre aceste așteptări nu îți mai sunt valabile. Pe măsură ce crești și evoluezi, depășești și anumite reguli. Acest retrograd va evidenția unele dintre modurile depășite și demodate de”a fi”. Renunță la vechile limitări.

Cum să îl folosești pe Saturn în avantajul tău

Între 17 Iunie și 4 Noiembrie, Saturn este retrograd în Pești, așa că este timpul să îți restructurezi viața – revizuiește-ți progresul, reorganizeză-ți programul, reevaluaează-ți obiectivele. Dacă există defecte, Saturn te va ajuta să le elimini. Dacă ai nevoie de un sistem mai bun, Saturn te va ajuta să creezi unul.

Poți învăța multe despre tine în această perioadă și despre ceea ce ești cu adevărat capabil să realizezi sau să înduri. Saturn retrograd nu aduce doar limite pentru a te zdrobi; le aduce să îți arate cum să le testezi și să le depășești. Oricât de frustrant poate fi atunci când ai de-a face cu asta, ai ocazia să pleci mândru, cu respect de sine, după ce ai trecut testul.

Un lucru pozitiv când ai de-a face cu Saturn în retrograd este că te poate forța să „mergi până la capăt”, ca să spunem așa, astfel încât să fii pregătit pentru un nou început.

HOROSCOP special: TREI ZODII care își plâng de milă la final de săptămână. De ce se consideră GHINIONISTE în dragoste?

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 10/06/2023