Evenimente astrologice SEPTEMBRIE 2021. Ce aduc echinoctiul de toamna si Mercur retrograd? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Evenimente astrologice SEPTEMBRIE 2021. Ce aduc echinoctiul de toamna si Mercur retrograd?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Evenimente astrologice SEPTEMBRIE 2021. Ce aduc echinoctiul de toamna si Mercur retrograd?
Evenimente astrologice SEPTEMBRIE - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - sunset-2805693_1920

Evenimente astrologice SEPTEMBRIE 2021. Incepe a noua luna a anului, prima luna de toamna, luna in care incepi sa tragi linie pentru ce a fost si sa te gandesti la planurile pentru ce vei face in urmatorul an.

Cosmosul ne incurajeaza pe fiecare dintre noi, inca din primele zile ale lunii sa preluam controlul asupra propriilor vieti, sa construim structuri solide. Luna noua in Fecioara din 6 septembrie reprezinta oportunitatea de a incepe de la zero. Ajustarea atitudinilor mentale si perfectionarea planurilor te vor ajuta sa te asiguri ca esti bine pregatit pentru ce va urma.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Venus in Scorpion

Pe 10 septembrie, planeta iubirii, Venus, intra in Scorpionul cel profund si emotional. Aceasta schimbare va impune o energie dinamica ce va avea un puternic impact asupra relatiilor, dar si asupra finantelor tuturor. Venus va avea grija sa fim cu totii mai asertivi si mai interesati de propria persoana. Pasiunea este in crestere, la fel si dorinta de a castiga mai mult bani. De aceea luna septembrie este una excelenta pentru a reusi.

Venus in Scorpion ne reaminteste, de asemenea, ca trebuie sa ne canalizam energia spre propria fericire si mai putin spre putere.

Citeste si: Horoscop lunar SEPTEMBRIE 2021. Mercur retrograd. Treaba cat cuprinde, relatii destramate sau refacute!

Marte in Balanta

Pe 14 septembrie, razboinicul Marte se indreapta spre diplomatica Balanta. Rabdarea ne va fi pusa la incercare. Cat de multe compromisuri esti dispus sa faci? Provocarile si problemele din relatii vor iesi la lumina una cate una pentru a-ti reaminti ca munca in echipa, colaborarea, este mult mai importanta decat orice lupta pentru suprematie.

Luna plina in Pesti

Prima luna plina a toamnei va fi in Pesti. Denumita “Luna plina a recoltei”, aceasta lunatie in zodia visatoare a Pestilor aduce finaluri emotionante care cer sa ne cautam implinirea in noi insine. Tot ce e in umbra va fi luminat, scos la suprafata. Tot ce nu s-a rostit pana acum se va spune.

Sezonul Balantei

Sezonul Balantei debuteaza in 22 septembrie, in ziua echinoctiului de toamna. Suntem impinsi de la spate sa ne reunim cu oamenii, sa fim recunoscatori celor care ne iubesc si ne sustin in mod continuu. Vom lucre mai mult la a fi mai concilianti, mai generosi, mai buni.

Nu rata nici: Horoscop lunar DRAGOSTE septembrie 2021. Ce compromisuri esti dispus sa faci?

Mercur retrograd

Finalul lunii este marcat de intrarea lui Mercur in cel de-al treilea si ultimul retrograd al anului. Decizii majore ne asteapta, dar pentru asta este nevoie de cumpatare si judecata majora. Foloseste-te de acest moment pentru a reflecta la modul in care iti poti schimba ideile despre frumusete si perfectionism.

Sursa: Bustle.com

Imagine de ddzphoto de la Pixabay

Data articol: 29/08/2021