Shop
Ultimele 100 de articole

Evenimente astrologice OCTOMBRIE 2021. Una calda, alta rece! Ce transformari te asteapta?

28 septembrie 2021, , Vizualizări:
Evenimente astrologice OCTOMBRIE 2021

Evenimente astrologice OCTOMBRIE 2021. Incepe a zecea luna a anului si a doua de toamna. Aspectele planetare aduc transformari profunde atat la nivel de relatii, cat si la nivel profesional.

Luna noua in Balanta si Pluto direct

Luna octombrie incepe cu o Luna noua in Balanta. In 6 octombrie, Luna si Soarele se intalnesc in aceeasi zodie, zodia relatiilor si a echilibrului. Este momentul sa te ocupi de realtiile tale si sa le acorzi atentia cuvenita. De asemenea, lucreaza la abilitatile tale de negociere si parteneriat. In centrul atentiei intra rapid rezolvarea conflictelor.

In aceeasi zi, Pluto isi incheie miscare retrograda in Capricorn si se simte puternic mixul de energii. Ai curajul sa fii asertiv pentru a mentine ordinea in cercul social? Creste nevoia de a te simti imputernicit sa faci schimbarile necesare. Esti mai putin predispus sa asculti ce spun altii si sa faci exact acele schimbari de care tu ai nevoie.

Citeste si: Horoscop lunar OCTOMBRIE 2021. Patru planete ies din retrograd. Ce ai invatat in acest an?

Venus in Sagetator

La nicio zi distanta, Venus isi muta casa, parasind Scorpionul cel pasional, pentru Sagetatorul cel libertin. Asteapta-te la mai multa energie, la mai multa nevoie de explorare, la mai multe intalniri si conexiuni.

Saturn, Jupiter si Mercur ies din retrograd

Cateva zile mai tarziu, in 10 octombrie, o alta planeta isi incheie miscarea retrograda. Saturn cel serios te indeamna din nou la analiza. Ce ai invatat in acest an? Cum stai la capitolul judecata si dreptate sociala? Saturn direct este un memento puternic sa te ocupi de responsabilitatile pe care le ai. Treptat, obiectivele si planurile pe termen lung devin mai clare.

Peste o saptamana, in 17 octombrie, este randul lui Jupiter sa isi reinceapa mersul direct prin Varsator. Veste foarte buna, mai ales daca in acesata perioada te-ai simtit lipsit de motivatie, de inspiratie si ai depus eforturi sustinute pentru a avea momente de sclipiri intuitive. Cu Jupiter direct increderea de sine se dezvolta. Esti gata sa impartasesti si celorlalti ceea ce ai invatat in aceasta perioada.

Cireasa de pe tort va fi iesirea lui Mercur din retrograd, din 18 octombrie. In sfarsit, ideile prin contur, situatiile se clarifica, iar comunicarea devine mai precisa. Cu toate acestea, Mercur ramane in zodia Balanta, ceea ce face ca deciziile sa le iei mai greu. Mintea tot cauta alternative si trece de la o decizie la alta, pentru a se razgandi din nou inainte sa ia hotararea finala.

Pana sa iasa din retrograd, insa, Mercur ofera posibilitatea de a regandi vechile pozitii in parteneriate si relatii, de a invata sa renunti la control si de a aborda problemele ivite in noi perspective.

Te mai poate interesa si: Horoscop lunar dragoste OCTOMBRIE 2021. Ce angajamente iti iei?

Luna plina in Berbec

Intreaga atmosfera astrala este incununata de dramatismul Lunii pline in Berbec (20 octombrie). Totul are o logica. Din acest moment ne pregatim pentru intimul si introspectivul sezon al Scorpionului (23 octombrie). Se cere mai multa atentie asupra propriei persoane, asupra propriilor dorinte si nevoi. Totul devine si mai activ in momentul in care si Marte ajunge in Scorpion, zodiac in care isi are casa (30 octombrie). Dorintele, ambitiile, impulsivitatea sunt la cote inalte si vor fi destul de greu de tinut in frau.

Asteapta-te la revelatii, la noi descoperiri, la noi perspective. Accentul se pune, in principal, pe gasirea unui echilibru intre propriile nevoi si nevoile partenerului. De asemenea, e nevoie sa-ti clarifici care este gradina dintre independnta si dependent de partener si relatie.

Surse: Bustle.com, cafeastrology.com

FOTO

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.