Shop
Ultimele 100 de articole

Evenimente astrologice NOIEMBRIE 2021. “Mini me” pentru 2022?

27 octombrie 2021, , Vizualizări:
evenimente astrologice noiembrie - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - piqsels.com-id-zwsji

Evenimente astrologice NOIEMBRIE 2021. Incepe a unsprezecea luna a anului si ultima de toamna. Aspectele planetare aduc transformari profunde atat la nivel de relatii, cat si la nivel profesional.

Luna noiembrie 2021 pare a fi o copie a viitorului an 2022. De ce?

In anul 2022 doua dintre eclipsele anului vor fi in zodia Taurului. Celelalte doua vor fi in zodia Scorpion. In acest noiembrie, vom avea o eclipsa de Luna in zodia Taur. Mai mult, Soarele, Marte si apoi Mercur vor fi in zodia Scorpionului.  Si nu doar atat. Toate vor face opozitie cu Uranus, aflat in Taur.

Uranus este despre libertate, independenta, rebeliune, iar cele doua zodii (Scorpion si Taur), semne fixe, sunt putin zguduite de electricitatea acestei planete.  

Luna noua in Scorpion – 4 noiembrie

Inca din prima saptamana a lui noiembrie, Soarele face opozitie cu Uranus, in perioada Lunii noi in Scorpion, aducand in prim plan cateva tulburari financiare. Poate ca este nevoie sa-ti reinnoiesti  o asigurare sau poate ai uitat sa platesti ceva rate.

Pe de alta parte, poate aparea o conexiune hipnotizanta pentru unii. Poate cineva intra pe orbita lor brusc si le ridica nivelul emotional. Sau, poate, cineva iese de pe orbita lor si vrea sa se distanteze de angajamentele asumate.

Persoanele cu idei creative si inovatoare au un bun prilej sa treaca la treaba.

Citeste si: Horoscop lunar NOIEMBRIE 2021. Cum ne pregatesc pentru iarna evenimentele astrale?

 Venus in Capricorn – 5 noiembrie

In 5 noiembrie, Venus se muta in Capricorn, unde va sta pana in 6 martie 2022. O perioada foarte lunga, avand in vedere faptul ca planeta romantismului petrece aproximativ 28 de zile in fiecare zodie. Insa, perioada de retrogradare care incepe in decembrie o face pe Venus sa stationeze aici. Acest lucru se traduce printr-o nevoie de a redecora casa sau de a  te angaja intr-o relatie.

Atentie la jocurile de putere in relatie care pot aparea din cauza lui Uranus in aceasta luna. Chiar si daca ai legaturi legaturi suficient de robuste pentru a supravietui.

Mercur isi incheie si el perioada de umbra retrograda si urmeaza sa se mute in Scorpion. O perioada excelenta pentru discutii esoterice si profunde despre orice. Apoi, opozitia dintre Marte si Uranus aduce mai multa creativitate si mai multe actiuni din impuls. Orice este posibil.

Nu rata nici: Horoscop lunar dragoste NOIEMBRIE 2021. Cum vei face fata jocurilor de putere?

Eclipsa de Luna – 19 noiembrie

Eclipsa de Luna din 19 noiembrie stimuleaza rolul lui Pluto, planeta cu care si Soarele are o legatura frumoasa in a treia saptamana a lui noiembrie. Decizii importante se asteapta, mai ales la nivel de relatii.

Mutarea Soarelui in Sagetator din 22 noiembrie aduce un vibe jucaus, spontan si optimist. Reapar planurile de calatorie, stiut fiind faptul ca Sagetatorul este o zodie expansiva, gata oricand sa plece undeva.

Surse: horoscopefriends.co.uk,

foto

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.