Evenimente astrologice IULIE 2022. Agitatie in cer, agitatie in suflet! Ce schimbari ti se pregatesc? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Evenimente astrologice IULIE 2022. Agitatie in cer, agitatie in suflet! Ce schimbari ti se pregatesc?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Evenimente astrologice IULIE 2022. Agitatie in cer, agitatie in suflet! Ce schimbari ti se pregatesc?
Evenimente astrologice IULIE 2022

Incepem a doua luna de vara intr-o nota sensibila, odata cu intrarea mai multor planete in zodia Rac. Insa, te poti astepta la evenimente care sa-ti schimbe viata. Te poti simti ca esti la mila Universului, insa nu este deloc pe de dramatic. Dimpotriva. Aceasta transformare este spre binele tau. Pregateste-te de o dezvoltare asa cum nu ti-ai imaginat niciodata.

Mercur in Rac – 5 iulie

Mercur, planeta inteligentei si a comunicarii, intra in Rac in 5 iulie si influenteaza tot ce inseamna decizie bazata pe intuitie. Ratiunea nu isi mai are rostul in aceste momente. Discutiile de la inima la inima capata un nou sens. Iti poate fi frica sa te exprimi direct, de aceea va trebui sa fii pregatit si pentru un raspuns usor agresiv din partea celorlalti.

Marte in Taur – 5 iulie

Marte cel energic si puternic intra in rabdatorul si incapatanatul Taur, in aceeasi zi, aducand mai multa motivatie inspre a cauta stabilitatea. Poate ca simti ca totul se opreste pe loc, insa este un moment prielnic sa iti arati intelepciunea. Oricat de incapatanat ti s-ar parea Taurul, odata ce s-a hotarat sa actioneze, va porni ca un tavalug.

Luna plina in Capricorn – 13 iulie

Planurile ambitioase sunt in dezvoltate odata cu Luna plina in Capricorn. Se creeaza conditiile perfecte pentru stabilirea unor noi borne profesionale. Capricornul este o zodie atat de muncitoare si hotarata incat iti vine foarte greu sa fii multumit de realizarile tale. Incearca, insa, sa nu fii prea dur cu tine si sa nu te critici prea mult. Nu trebuie sa te pui singur la pamant. Dimpotriva, trebuie sa te ridici.

Citeste si: Horoscop lunar IULIE 2022. Te tii bine? Schimbari masive de destin, vreme de final si de noi inceputuri!

Venus in Rac – 17 iulie

Viata romantica prinde si ea culori noi, odata cu mutarea lui Venus in Rac. Creste nevoia de intimitate, de a crea noi conexiuni. Doar ca, odata muta in Rac, Venus aduce si sentimente puternice de lacomie sau gelozie. Lasa in urma situatiile in care ai fost rece si nu ti-ai aratat emotiile si da-ti voie sa traiesti o relatie bazata pe dragoste, tandrete si respect reciproc.

Mercur in Leu – 18 iulie

Odata cu mutarea lui Mercur, planeta comunicarii, in maretul Leu, te simti inspirat sa iti urmezi inima. Va trebuie, insa, sa fii atent la ego, caci Leul este binecunoscut pentru mandria lui exagerata care va interfera cu abilitatea de a mai face si compromisuri uneori.

Chiron retrograd – 19 iulie

Chiron isi va incepe miscarea retrograda prin Berbec scotand la suprafata nesiguranta, ranile de identitate si nevoia de a-ti iubi imperfectiunile.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 28/06/2022