Evenimente astrologice FEBRUARIE 2023. Să fie liniștea de dinaintea furtunii? Rămâne de văzut! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Evenimente astrologice FEBRUARIE 2023. Să fie liniștea de dinaintea furtunii? Rămâne de văzut!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Evenimente astrologice FEBRUARIE 2023. Să fie liniștea de dinaintea furtunii? Rămâne de văzut!
Evenimente astrologice FEBRUARIE 2023
Credit foto: Depositphotos.com

Începe a doua lună a anului, cu tot ce aduce ea din punct de vedere astrologic. Energia lunii februarie 2023 acționează ca o deschiderere de drum, inspirându-ne să mergem mai departe și să facem lucrurile să se întâmple. Acest impuls de mers înainte va continua pe măsură ce vom experimenta zero planete majore în retrograd până la mijlocul lunii aprilie.

A avea zero planete majore în retrograd este un semn din Univers că este timpul să acționăm. Nu putem rămâne acolo unde am fost, trebuie să ne mișcăm. Trebuie să progresăm. Trebuie să facem salturi în următoarea etapă a călătoriei noastre.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Indiferent dacă pașii noștri sunt mari sau mici, pe parcursul lunii februarie, va exista o temă în care trebuie făcute progrese. Martie este una dintre cele mai mari și poate cele mai importante luni ale anului, așa că februarie va fi puțin liniștit. S-ar putea să simțim zgomotul marilor evenimente cosmice din martie și să ne trezim subconștient sau conștient, pregătindu-ne să închidem unele cercuri sau să clarificam situația sau locul în care ne aflăm.

Acestea sunt evenimentele astrologice majore ale lunii februarie care ne vor pregati pentru luna martie 2023.

1-28 februarie 2023: Nicio planetă retrogradă

Pe tot parcursul lunii februarie, nu avem nicio planetă importantă în retrograd. Acest lucru creează un impuls fantastic de avansare. Folosește-te de el pentru a face progrese în realizarea viselor și obiectivelor tale. Având un puternic impuls înainte, putem simți că Universul ne deschide ușile și ne ajută să ajungem la următoarea etapă a călătoriei noastre.

3 februarie 2023: Ceres intră în retrograd

Ceres este un asteroid, așa că energia sa retrogradă este foarte moale și blândă și nu va afecta acest impuls puternic de mișcare înainte pe care îl experimentăm. Ceres este un asteroid asociat cu dragostea și alinarea. Este, de asemenea, legat de rana mamei, astfel încât problemele legate de aceasta pot apărea în acest timp. S-ar putea să avem nevoie să îngrijim toate acele părți ale noastre pe care le-am ignorat. Cu tot acest impuls de a merge înainte, ne poate fi, de asemenea, mai ușor să adoptăm practici de îngrijire de sine în rutina noastră zilnică. Ceres va sta retrograde până pe 6 mai.

Citeste si: Horoscop lunar FEBRUARIE 2023. O luna fara retrograde. Ce se anunta pentru zodii?

5 februarie 2023: Lună plină în Leu

Luna plină din Leu oferă energie strălucitoare și îndrăzneață! Uranus este activ în acest moment, ceea ce poate crea nevoia de a schimba sau de a inova un domeniu al vieții noastre. Schimbarea poate veni brusc sub această Lună Plină, dar încearcă să nu te împotrivește. Ci să vezi ce scântei noi se pot aprinde. Lunile pline sunt întotdeauna un moment minunat pentru munca de eliberare, iar această Lună plină nu face excepție. Cu tot elanul mișcării înainte, este un moment grozav să elimini trecutul și să creezi spațiu pentru ca noul să vină. De asemenea, poți lucra cu energia acestei Luni Ppline pentru a aduce o inspirație proaspătă în viața ta și pentru a te concentra să aduci bucurie și plăcere.

7-8 februarie 2023: Mercur iese din umbra post-retrogradă

Mercur își încheie perioada de umbră post-retrogradă, ajutând la creșterea impulsului Universului. Dacă ceva a fost în ceață sau nesigur în viața ta de la sfârșitul lunii decembrie încoace, acum va urma o perioadă de mare claritate.

15 februarie 2023: Venus în conjunție cu Neptun în Pești

O combinație armonioasă de energii planetare care aduce o perioadă mai romantică și mai siropoasă în viața ta. Folosește această energie pentru a iubi mai profund, pentru a-ți deschide inima mai larg și pentru a-ți exprima ideile în lume. Ne vom bucura de o energie benefică pentru extinderea creativității și pentru practici spirituale.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 29/01/2023