Evenimente astrologice DECEMBRIE 2021. Ultima eclipsa pe axa Gemeni-Sagetator. Ce urmeaza? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Evenimente astrologice DECEMBRIE 2021. Ultima eclipsa pe axa Gemeni-Sagetator. Ce urmeaza?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Evenimente astrologice DECEMBRIE 2021. Ultima eclipsa pe axa Gemeni-Sagetator. Ce urmeaza?
Evenimente astrologice DECEMBRIE 2021

Evenimente astrologice DECEMBRIE 2021. Incepe a douasprezecea luna a anului si ultima din acest an.

Neptun direct – 1 decembrie

Inca din prima zi a lunii, Neptun isi incheie miscarea retrograda inceputa in 25 iunie. Te poti astepta la infruntarea unor iluzii. Unele situatii care ti-au parut confuze pana acum se limpezesc. Creativitatea creste, de asemenea si incliniatia spre a face ceva nou.

Luna noua in Sagetator si Eclipsa de Soare – 4 decembrie

Nu la mare distanta de schimbarea mersului lui Neptun, avem si o frumoasa Luna noua in aventurosul Sagetator. Si e cu atat mai spectaculoasa cu cat va acoperi si Soarele intr-o eclipsa. Dar asta nu e tot. Bifam cu aceasta ocazie ultima eclipsa pe axa Gemeni-Sagetator. Este un moment de trezire, de incurajare a extinderii orizonturilor, de crestere a increderii de sine. Energia Sagetatorului va da tuturor posibilitatea de a incerca o alta perspectiva, de a-si intari credinta, de a-si stimula viziunea si speranta. Este vremea unor noi inceputuri care au la baza concluzii importante trase in acest an greu incercat.

Luna plina in Gemeni – 18 decembrie

Daca Luna noua a fost in Sagetator, Luna plina va fi in Gemeni. Este prima lunatie in aceasta zodie (fara sa fie insotia si de o eclipsa). Acesta Luna plina pune puternic lumina reflectorului pe vietile tututor. “Trebuie sa stiu!” devine ceva urgent, essential. Fii atent la mesajele pe care le primesti de oriunde. Ele te for ajuta sa finalizezi proiecte sau sa faci un anunt mega-important.

Citeste si: Horoscop lunar DECEMBRIE 2021. Ultima SUTA DE METRI din an! Cultiva ceea ce vrei sa cresti!

 Venus retrograd, Chiron direct – 19 decembrie

Venus planeta iubirii intra in retrograd in Capricorn si va ramane asa pana in 29 ianuarie 2022. Acest retrograd ofera sansa de a privi inapoi pentru a face o retrospectiva asupra relatiilor de orice natura, asupra finantelor si asupra proiectelor in desfasurare.

Venus retrograd influenteaza in principal banii si amorul, insa se extinde si catre alte zone din sfera “afaceri sau placere”. Prieteni vechi, iubiti vechi, proiecte vechi apar in fata ta pentru a fi rezolvate intr-un fel sau altul. Un fel de ori la bal, ori la spital, iar metodele care te vor ajuta sa iei o decizie nu vor fi cele mai ortodoxe. Insa, cum se spune, in dragoste si in razboi orice este permis.

In aceeasi zi, Chiron, micutul astru cu rol de vindicator, isi incheie miscarea retrograda inceputa in 15 iulie. Nu este o situatie pe care sa o etichetezi ca fiind confortabila, insa adevarurile trebuie sa iasa la iveala. Ele te vor ajuta sa te motivezi pentru a actiona intr-un fel sau altul.

Cuadratura Saturn-Uranus – 24 decembrie

Ajunul Craciunului aduce niste frictiuni cauzate de cuadratura dintre Saturn si Uranus. Radacina “raului” consta in lupta constanta intre dorinta de libertate, spontaneitate si nevoia de stabilitate. Intr-o lume ideala, aceste lucruri ar putea fi posibile. Dar nu traim intr-o lume perfecta. Regulile si limitarile au rolul lor, unele sunt mai usor de tolerat, altele nu. Cert este ca fara reguli, viata insasi ar fi un haos.

E nevoie de mai multa maleabilitate pentru a accepta unele situatii, dar si pentru a te putea conforma noilor conditii ca sa poti merge mai departe spre progres.

Nu rata nici: Horoscop lunar dragoste DECEMBRIE 2021. Ce adevar iese la iveala?

Jupiter in Pesti – 28 decembrie

Jupiter tranziteaza zodia Pestilor in “transe”. Prima data, din 13 mai in 28 iulie 2021, a doua oara intre 28 decembrie 2021 si 10 mai 2022, iar apoi din 28 octombrie in 20 decembrie 2022. Jupiter in Pesti incurajeaza sa fii constient de imaginatia si compasiunea ta. Jupiter in Pesti inseamna noroc si experiente de viata bogate, inseamna intuitie, imaginatie, compasiune, idealism, generozitate. Urmeaza o perioada in care iti doresti sa dai mai mult decat primesti si chiar sa dai fara sa ai asteptarea ca vei primi ceva inapoi.

Sursa: cafeastrology.com

foto

Data articol: 24/11/2021