EVENIMENT special: Venus în Leu 2023. 5 iunie - 8 octombrie. Începe cea mai fierbinte perioadă din an! Află de ce! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

EVENIMENT special: Venus în Leu 2023. 5 iunie – 8 octombrie. Începe cea mai fierbinte perioadă din an! Află de ce!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » EVENIMENT special: Venus în Leu 2023. 5 iunie – 8 octombrie. Începe cea mai fierbinte perioadă din an! Află de ce!
Venus în Leu 2023
Credit foto: Depositphotos.com

Venus tranzitează un semn solar la aproximativ fiecare 30 de zile și uneori până la 60 de zile, în funcție de mișcarea sa, adică dacă implică un retrograd sau nu. Acest tranzit al lui Venus prin Leu implică un retrograd, unde va fi și în mișcare retrogradă din 22 iulie 2023, până în 3 septembrie 2023.

Venus în Leu va implica nu numai morala noastră, valorile, posesiunile personale, venitul câștigat, valoarea de sine și valoarea netă, dar va implica și relațiile noastre serioase, căsătoriile și parteneriatele de afaceri. Acest lucru se datorează faptului că Venus guvernează atât casa a 2-a a venitului personal obținut, cât și casa a 7-a a relațiilor serioase. Se pare că avem multe de învățat despre ceea ce prețuim.

Venus guvernează, de asemenea, frumusețea, așa că Venus retrograd nu va fi un moment bun pentru a avea o intervenție chirurgicală sau pentru a-ți schimba aspectul în vreun mod drastic. Stai liniștit în ceea ce privește aspectul tău și acceptă cine ești deocamdată. Așteaptă să treacă acest retrograd înainte să cheltui bani și să manipulezi ceea ce ți-a dat Dumnezeu. Aceasta va fi o lecție grea pentru mulți.

Simbolul lui Venus este simbolul ridicat al lui Marte, unde Venus este energie feminină (yin) și Marte este energie masculină (yang). Este reprezentat de cercul spiritului peste crucea materiei. Reprezintă spiritul care învinge materia prin Iubire. Venus este partea yin a naturii noastre emoționale și guvernează Iubirea, frumusețea, armonia, afecțiunea, aprecierea, senzualitatea, vanitatea, cochetul, arta, muzica și estetica. Casa pe care Venus o ocupă în harta natală este locul în care aceste caracteristici se vor manifesta cel mai mult.

Cea mai norocoasă zi a lunii iunie 2023 pentru fiecare zodie

Venus dezvăluie modul în care ne place să relaționăm cu mediul nostru și cu alți oameni. 

Venus arată, de asemenea, cum îți exprimi emoțiile în relațiile personale, mai ales în ceea ce privește căsătoria și iubirea. Venus va dezvălui dacă suntem atrași de relații puternice, senzuale și intense sau dacă preferăm libertatea și independența. De asemenea, indică ceea ce prețuim și, prin urmare, este legat de bani, posesiuni personale, resurse, animale de companie, estetică, valori sociale și morală. Casa pe care Venus o ocupă în Harta Natală este locul în care aceste caracteristici se vor manifesta cel mai mult.

Venus este planeta Iubirii, a dragostei, a plăcerii, a relațiilor, a valorii de sine, a demnității și a tuturor lucrurilor frumoase. Venus ne guvernează, de asemenea, stima de sine, finanțele personale, venitul câștigat, morala și valorile. Venus este ca rădăcina greacă phil- sau philo- care înseamnă a avea o dragoste sau o afinitate puternică pentru ceva sau cineva. Așa că atunci când te gândești la Venus în Harta Natală, gândește-te la „Iubire pentru” orice semn este implicat.

Venus în Leu: 5 iunie – 8 octombrie 2023

Venus în Leu înseamnă dragoste de viață, deoarece Leul este condus în mod natural de Soare, iar Soarele este dătătorul de viață. În mod obișnuit, Leul este foarte incomod când vorbește despre moarte sau mai ales își contemplă propriul sfârșit al vieții, deoarece Soarele, care guvernează Leul, este dătătorul de viață. Semnul Leului strălucește dispoziția lor însorită asupra lumii, aducând-o la viață la fel ca un Soare care strălucește peste flori. Totul crește mereu în direcția Soarelui.

Motto-ul unui Leu ar trebui să fie: „Iubesc viața, deci exist”. Leul conduce în mod natural casa a 5-a a întâlnirilor, intimității, conexiunilor intime, distracției, plăcerii, terenului de joacă, bucuriei, beatitudinii, creativității, procreației, copiilor și comportamentului copilăresc. După cum se poate vedea, Dumnezeu l-a pus pe Leu la conducerea terenului Său de joacă și a copiilor Săi. Acesta este motivul pentru care Leul sunt atât de expresivi, animați și strălucitori în modul în care apar pe scenă. Este ca și cum o lumină este aprinsă când un Leu intră în cameră. Întoarcerea capului spre Lumină, la fel cum o floare crește spre Soare.

Citeste continuarea: 1 2

Cuvinte cheie:
Data articol: 04/06/2023