Shop
Ultimele 100 de articole

Eveniment rar! Mercur in centrul Soarelui, 2 august 2021. Ce aduce pentru noi?

30 iulie 2021, , Vizualizări:
Mercur in centrul Soarelui

Luna august incepe in forta. Chiar din a doua zi vom fi martorii unui eveniment extrem de rar si totodata special. Mercur se va pozitiona fix in mijlocul discului solar (asa cum il vedem noi de pe Pamant). Soarele este in Leu (zodia lui preferata), la fel si Mercur, sporind magia, comunicarea, verva si agilitatea. Cele doua se afla sub puternica influenta a lui Saturn cel retrograd in Varsator.

Soarele in conjunctie cu Mercur

Conjunctia dintre Soare si Mercur sporeste interesul pentru interactiunile cu ceilalti, stimuleaza nevoia de a impartasi ideile. Cu o minte atat de activa, insa, poti deveni usor distras atunci cand ii asculti pe ceilalti. Urmeaza o perioada in care, probabil, esti mai bun vorbitor decat un bun ascultator.

Mercur este planeta care guverneaza comunicarea, modelele de gandire, ratiunea si rationamentul. De asemenea influenteaza invatamantul, comunicarea cu rudele, calatoriile pe distante scurte, precum si sterile si informatiile. Mercur este rapid, plin de viata, adaptabil, curios si lipsit de emotii.

Citeste si: Horoscop special: MERCUR in LEU 28 iulie – 11 august 2021. O NOUA SANSA! Afla pentru ce!

Exprimarea de sine, un punct forte

Transmiterea unui mesaj sa a unui concept cu foarte mult fler te transforma intr-un communicator excellent. Altora le va placea sa te asculte sis a te urmareasca vorbind, pe masura ce folosesti gesture si expresii faciale care iti intaresec mesajul transmis. Ar trebui sa te simti confortabil vorbind in public, mai ales daca esti actor, vanzator sau politician. Abilitatea ta cameleonica iti imbunatateste talentul de a actiona sau de a alege o anumita persoana careia sa i te adresezi.

Dexteritatea mentala si manuala iti indreapta pasii spre hobby-uri ce tin de arta si mestesuguri, precum si de activitati mai complexe sau precise, de la ceasuri la motoare. Si studiul este favorizat in aceasta perioada, avand crescuta capacitatea de a fi atent la detalii.

Atentie, insa, la capitolul odihna. S-ar putea ca, in aceasta avalansa de lucruri de facut, sa nu te poti relaxa suficient.

Surse: astrologyking.com, horoscopefriends.co.uk

Imagine de 2758992 de la Pixabay

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.