Eveniment EXTREM de rar: Conjunctia Jupiter-Neptun 2022. Se deschide usa catre o noua realitate! Cum se lucrezi cu energiile conjunctiei - Pagina 2 din 2 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Eveniment EXTREM de rar: Conjunctia Jupiter-Neptun 2022. Se deschide usa catre o noua realitate! Cum se lucrezi cu energiile conjunctiei

Conjunctia Jupiter-Neptun 2022

Deoarece aceasta este o energie atat de puternica, apoasa, cel mai bun mod de a naviga prin toate acestea este sa mergi cu fluxul, sa te predai si sa vezi perspectiva tuturor partilor.

Jupiter si Neptun ne extind constientizarea, permitandu-ne sa recunoastem ca nu totul este alb si negru, iar in ochii Universului nu exista bine sau gresit, ci doar vibratie.

Increderea si urmarirea instinctelor noastre va deveni, de asemenea, importanta sub aceasta energie. Cand drumul din fata este in ceata si nu ne putem vedea calea inainte folosind simturile noastre traditionale, trebuie sa mergem in interiorul nostru, trebuie sa ne conectam la simturile noastre mai subtile pentru a ne gasi calea.

Neptun ai Jupiter impreuna in Pesti este una dintre cele mai bune energii pe care o vom vedea pentru intarirea darurilor noastre psihice si intuitive. Aceasta energie iti este oferita si foloseste-o pentru a-ti intari simturile mai subtile.

In general, conjunctia Jupiter Neptun deschide usa catre o noua realitate, extinzandu-ne viziunea si expunandu-ne la un nou mod de a fi. Viata nu va fi niciodata la fel – va fi mai colorata, mai vibranta, mai unificata decat inainte. Aceasta este o trezire colectiva generand energie la cele mai profunde si mai inalte niveluri. Ceva ce nu vom mai experimenta niciodata in viata noastra.

Nu rata nici: Evenimente astrologice APRILIE 2022. Incepe sezonul eclipselor si al retrogradelor! Ce schelete scoate din dulap Luna noua neagra?

Cum sa lucrezi cu energiile conjunctiei Jupiter Neptun:

In timp ce aceste energii vor atinge varful in Aprilie 2022, vom simti efectele de la sfarsitul lunii Martie pana la inceputul lunii Mai si apoi din nou de la sfarsitul lunii Octombrie pana la inceputul lunii Decembrie.

Lanseaza noi proiecte creative

Experimenteaza cu noi abordari creative ale muncii tale

Fa alegeri creative si indraznete

Simte-te inspirat de frumusetea din jurul tau

Extinde-ti darurile spirituale si exerseaza lucrul cu intuitia

Ramai deschis catre noi moduri de a gandi sau de a vedea lucrurile

Cand lucruile se simt incetosate, apeleaza la intuitia ta

Renunta la orice incertitudine si permite lucrurilor sa ti se dezvaluie

Onoreaza-ti darurile spirituale/vindecatoare

Lucreaza cu frecventele mai subtile cand vine vorba de munca de vindecare si de manifestare

Asigura-ti casa impotriva inundatiilor sau ia in considerare incheierea unei asigurari impotriva inundatiilor

Filtreaza-ti apa de baut

Conecteaza-te cu aceasta energie pentru descarcari psihice sau pentru a comunica cu cealalta lume

Scufunda-te in aceasta energie in timpul meditatiilor tale pentru a activa trezirile spirituale

Intareste-ti legatura divina

Recunoaste unitatea universala in toate

Curata-ti corpul de emotiile dureroase

Petrece timp reincarcandu-te langa apa

foto: foreverconscious.com

foto: Depositphotos.com

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 07/04/2022